Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2023. okt. 21. (szo)
2023. okt. 22. (vas)
2 napos1-2 / 8-11 / 14-18 / 42kmEplényTovábbi infoCímke , , , , , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Ezen az ikonikus színtéren várunk Titeket október 21-22-én, ahol a már ismert Fighters’ Run távok mellett a hosszabb kihívások szerelmeseinek is lehetőséget biztosítunk! Eplény már több terepakadályfutó versenynek otthont adott – ez nem véletlen, hiszen ehhez a sportághoz az országban egyedülálló környezet várja a résztvevőket és a nézőket – aki már járt itt korábban, tudja, hogy miről beszélünk!
Magyarországon komoly érdeklődés van a hosszabb távú terepakadályfutás iránt, azonban egy minőségi verseny megvalósítása szervezői oldalról nagyon komoly erőforrásokat igényel. Kollégáinkkal megtaláltuk a módját, hogyan tudjuk ezt megvalósítani; az eplényi Fighters’ Run tehát egy hiánypótló rendezvény lesz!
Ezen az eseményen a következő távokon és kategóriákban tehetitek magatokat próbára: 🐺
🔹 OKTÓBER 21. SZOMBAT
▪️ Fighters’ Run Egyéni verseny MARATON – sokak számára egész napos “kikapcsolódást” ígér majd ez a 42 km-es táv, kb. 2000 m szinttel, 70+ akadállyal – annyit már most elárulunk, hogy a résztvevőknek először a középtáv-, aztán a rövidtáv-, majd ismét a középtáv körét kell teljesíteniük.
▪️ Fighters’ Run Egyéni verseny RÖVIDTÁV – délelőtt indítjuk az eseményt, ahol 8-11 km-es pálya, 20-25 akadállyal várja a meredek emelkedők szerelmeseit.
▪️ Fighters’ Run Farkaskölykök – elmaradhatatlan gyerekversenyünket a 4-14 éves korosztályok számára ezen a napon délután rendezzük.
🔹 OKTÓBER 22. VASÁRNAP
▪️ Fighters’ Run Egyéni verseny KÖZÉPTÁV – reggeli első felvonásunk rendhagyó módon ez a vasárnapi egyéni verseny, ahol a 14-18 km-es pálya, 25-30 akadállyal várja az indulókat.
▪️ Fighters’ Run Csapatverseny KÖZÉPTÁV – az egyéni indulók után jöhetnek a team-ek! Újdonság, hogy első alkalommal rendezünk majd versenyt a csapatok számára ezen a távon.
🔹 ISMÉT ELHALMOZUNK JÓSÁGGAL
✅ a felnőtteket menő EGYEDI befutóéremmel és minőségi MIZUNO technikai anyagú befutópólóval jutalmazzuk a célban, a gyerekek szintén megkapják az egyedi finisher érmet és egy minőségi befutópólót
✅ a felnőtteket egy FINOM ebéddel is megvendégeljük a verseny utáni tészta/gulyáspartin
✅ 50 csapat számára ismét lehetőséget adunk, hogy a 2024-es NN ULTRABALATON előnevezési és rajtidőpont választási jogot szerezzenek
✅ az eseményen készült fotókat INGYENESEN biztosítjuk.
🔹 VERSENYKIÍRÁSOK ÉS NEVEZÉS
👉 Egyéni verseny MARATON: https://bit.ly/epleny-egyeni-maraton
👉 Egyéni verseny RÖVIDTÁV: https://bit.ly/epleny-egyeni-rovidtav
👉 Farkaskölykök: https://bit.ly/epleny-farkaskolykok
👉 Egyéni verseny KÖZÉPTÁV: https://bit.ly/epleny-egyeni-kozeptav
👉 Csapatverseny KÖZÉPTÁV: https://bit.ly/epleny-csapat-kozeptav
👉 Nevezési felületünk: https://bit.ly/fr-nevezes
Őrületes terep, sípályák, csodálatos bakonyi táj és egy verseny, ami örökre az emlékezetbe vésődik – ez vár Eplényben! 😊

Megosztás