Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. január 31. (sze), 18:30nincs adatBudapest, MargitszigetTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Helló POLARunnerek!

Pulzusmérőket beizzítani ugyanis egy nagyszerű hangulatú edzéssel várunk benneteket! Gyere és próbáld ki magad a POLAR csapatban! :)

Harmadik állomásához érkezik a Futóklub ahol folytatjuk az év elején elkezdett tematikánkat. Építjük a futó izomzatot és fejlesztjük a koordinációt és a sebességünket. Természetesen nem maradhat el a nyújtás sem. Reméljük mindenki elvitte magával a házi feladatot a legutóbbi alkalomról és ügyesen ki is dolgozta azt. A remek hangulat garantált ha eljöttök ahogy a megszokott beszélgetések és a tea is.

A programunkban most egy kicsit a piramisok világába kalauzolunk titeket nagyköveteinkkel. Ezúttal azonban nem felfelé építkezünk hanem lefelé. Megássuk magunknak a gödröt, hogy aztán kimászhassunk belőle :) Biztosak vagyunk benne, hogy sikerülni fog mindenkinek.

A már megszokott három csoportban fogunk dolgozni, haladó, középhaladó és frissen csatlakozott (kezdő) csoportokban.

A pontos programot ezúttal nem ismertetjük, érjen ez titeket annyira meglepetésként, mint ahogy a profi sportolókat éri az edzésen menet közben.

Egy biztos a forgatókönyv: Bemelegítés, nyújtás, futóiskola, fordított piramis, levezetés, nyújtás, tea, forralt bor, beszélgetés és végezetül hazamenés:)

Regisztráció:

http://www.polarorak.hu/hir/67/Hell-POLARunnerek
Gyertek, nagyon klassz szerda este vár ránk!

Megosztás