Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2014. szeptember 10. (sze), 18:00nincs adatBudapest, Honvéd pályaTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Egy keményen végigküzdött, profik vezette edzés után a zuhany alatt éledezve biztos leszel benne, hogy ezt nem csináltad volna meg egyedül…

A Futóiskola Alapítvány célja:
✓ a hatékony futótechnika oktatása, a rendszeres, tudatos futás népszerűsítése, információs bázis kialakítása,
✓ állandó szerkezetű edzések szervezése,
✓ fogyatékkal élő sporttársaink mozgáskoordinációjának fejlesztése.

hol?
Budapesti Honvéd Tüzér utcai telep (bejárat Dózsa György út 53.) Sorompó, köszönés jobbra a portán, tovább - egyenesen kb. 200 m - az atlétikai pálya, 17:45-kor gyüli a kanyarban (rossz idő esetén a nagy, szürke épület tornatermében, öltöző-zuhanyzó van az első emeleten, de szekrény az nincs, tehát cucctáskát kérlek hozz magaddal!)
mikor?
Minden szerdán és hétfőn 18:00 órakor állandó szerkezetű (15 perc bemelegítés, 50 perc futóiskola és tempófutás, 20 perc erősítés, 15 perc nyújtás), vezetett edzést tartunk.

kinek?
A szerdai Futóiskola Napközi a “családi csomag”, mindenkinek javasolt.
A hétfői Futóiskola Szakkör a “készülj velünk…” sorozat része, felkészültebb, és/vagy céltudatosabb sporiknak javasolt.
(Mezítlábazni nem kötelező - a futótechnika elsajátítása, gyakorlása a lényeg - tehát mindenki olyan cipőben talpal, amiben jól érzi magát!)

mennyi?
3 000 Ft alapítványi hozzájárulás / bármelyik négy alkalom / fő / hónap.(siket, látássérült sportolóknak és gyermekeknek az edzések térítésmentesen látogathatóak)
A havi, vonalkódos, személyhezkötött, kártya a Futóiskola Alapítvány működését segítő csapatod.hu szolgáltatáslistájának részeként folyamatosan bővülő kedvezményrendszert is tartalmaz.Hozzájárulásoddal az egy éve elkezdett sikeres folyamatot támogatod!
(az Alapítvány bejegyzést alatt, tehát kérlek, hogy havi hozzájárulásodat a következő bankszámlaszámra utald (futoiskola/x hónap/név megjegyzéssel ) bankszámla sz.: CIB Dáva Iván 10700079-13798307-51100005

szervező: Dáva Iván (freeone) 06 70 313 3573 freeone@futoiskola.hu

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük