Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2014. július 10. (csü), 18:00nincs adatBudapest, Honvéd pályaTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Egy keményen végigküzdött, profik vezette edzés után a zuhany alatt éledezve biztos leszel benne, hogy ezt nem csináltad volna meg egyedül…

A futóiskola.hu, az előlábra érkező futótechnikával futó - vagy ezzel még csak ismerkedő sporttársak közösségi oldala és csapata. Csütörtök esti edzésükön két szakképzett edző segítségével - a freerun módszer alapján - készitik fel az érdeklődőket a Balatonman triatlon fesztivál és a Maratonman futótávjainak teljesítésére. Főleg a futótechnika fejlesztése, a sebesség növelése és a törzsizomzat erősítése kap hangsúlyt. A másfél-két órás foglalkozáson kívűl - egyénre szabott (pulzuskontroll) edzésterveket kap minden bérletes résztvevő. Bármilyen felkészültségű, korú, tapasztalatú sporik számára ajánlott a biztonságos körülmények között (fedett futófolyosó, rekortán pálya) tartott edzés. Az edző bá'k csinos lányok, de szigorúak - így garantált a siker a befutóban!

helyszín: Iharos Sándor atlétikai pálya
Honvéd pálya (Dózsa György út 53. - Tüzér utca) >> http://goo.gl/maps/dBUPc
Öltözés, zuhanyzás biztosított, de öltöző szekrényt nem kapunk. Mindenki saját váltóruhát, cucctáskát hozzon-vigyen! Kezdés 18:00-kor a futófolyosón - az atlétika pálya mögött.

edzők: Sőr Mariann (3x IM, triatlon edző) +36 30 867 2512 Bosznay Dia (ultra futó)
szervező: Dáva Iván (freeone) +36 70 313 3573
résztvételi díj: 1.200 Ft/alkalom bérlet: 10.900 Ft
frissítés: Maratonman Depo

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük