Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2014. június 18. (sze), 18:00nincs adatnincs adatTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Iharos Sándor atlétikai pálya
Honvéd pálya (Dózsa György út 53. - Tüzér utca) >>http://goo.gl/maps/dBUPc
Öltözés, zuhanyzás biztosított, de öltöző szekrényt nem kapunk. Mindenki saját cucctáskát hozzon-vigyen!

edzők:
Sőr Mariann, Tóth Tamás

Egy keményen végigküzdött, profik vezette edzés után a zuhany alatt éledezve biztos leszel benne, hogy ezt nem csináltad volna meg egyedül…

A freerun Futóiskola tapasztalatokat gyűjt és oszt meg az előlábra érkező (u.n. mezítlábas) futótechnika iránt érdeklődő sporik között. Az oldal olvasgatása természetesen nem helyettesíti a valódi gyakorlatot és öltöző szagot. Állandó, ingyenes edzést tartunk a Honvéd Tüzér utcai atlétikai pályáján - szerdánként 18:00 órakor. A mindenki számára - nemtől, kortól, súlytól függetlenül - végezhető gyakorlatsorok alapvetően technikai jellegűek, ne állóképességi vagy gyorsító edzésre számítsatok. Valóban mezítlábazni csak az óra végén, szórakoztató feladatok végrehajtásánál érdemes, tehát mindenki olyan cipőben talpal, amiben jól érzi magát.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük