Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Ez a futás elmaradt...

Futás info

futónaptár
További infoCímke , , ,

A futás részletei

Hisszük, hogy a futásban megélhető öröm, megújuló erő, lendület, frissesség méltán hirdeti a húsvéti feltámadásból nyert új élet örömét, erejét, lendületét!
Éld át velünk Te is!

START: április 18, szombat. 15.00 Betekincs völgyi szabadtéri színpadtól
Helyszíni regisztráció: 14.00-tól. Parkolni a szomszédos parkolóban, vagy a közeli Állatkert parkolójában lehet.

TÁV : 7 km /3 km
7 km: A futók 7 templom érintésével futják körbe Veszprém történelmi központját. Az útvonalat igyekeztünk úgy kijelölni, hogy a város girbegurba sikátorai, tágas sétáló terei, ódon hangulatú utcái, a pazar panorámát ígérő szakaszai, változatos útvonalat alkossanak!
3 km: A családos, gyerekes vagy csak óvatosabb vendégeinket egy nem kevésbé szép, de rövidebb kocogásra, gyaloglásra, sétaútra invitáljuk. Kismamák, Nagypapák, kutyás és kismotorral érkező apróságok, tietek a pálya!

KÍSÉRŐ PROGRAMOK
A futók számára frissitő pontokkal készülünk! A beérkezést követően minden résztvevőt családos piknikre és zenés dicsőítésre hívunkl!

REGISZTÁCIÓ és RÉSZVÉTELI DÍJ
Regisztrálj ingyenesen az alábbi linken, hogy számíthassunk Rád!
https://forms.gle/WF4ToMNRFj1Px8Y49
Meghatározott részvételi díj nincs, de a rendezvény költségeihez hozzájárulást elfogadunk. Az önköltségen feletti adományokkal a Pannon Egyetemen végzett evangéliumi munkát és további hasonló megmozdulásokat támogathatunk.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük