Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. március 30. (szo)10-15kmDömörkapu, Rengeteg büféTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Évadnyitó közösségi terepfutás a Pilis-Visegrádi-hegységben. Fuss velünk Dömörkapu környékének kevésbé ismert ösvényein, előtte elcserélheted feleslegessé vált futócuccaidat, utána pedig Jakus Bélától, megannyi sikeres terepfutó edzőjétől kérdezhetsz!

Tervezett táv: 10-15 km (az útvonal még titok, de hamarosan megosztjuk veletek)

Tervezett program:
- 9:15- 10:30 használt futófelszerelések börzéje. Hozd el feleslegessé vált, de jó állapotú felszerelésed (ruházat, öv, hátizsák, mellény, fejlámpa, bot stb.). Elcserélheted vagy kedvezményes áron megválhatsz tőle. Ajánlás: futócipőt csak 100 km alatti használat esetén hozz!

- 10:30-12:00 közösségi futás. A futáshoz két csoportba lehet csatlakozni. A tempósabb ritmusban futó, de eltévedős csoportot Rév Balázs, a lassabb tempóban futó, de garantáltan a helyes útvonalon maradó csoportot Szőke Norbert vezeti.

- 12:15-13:15 Kötetlen beszélgetés Jakus Bélával (Váci Jedik, Jakus Team) számos ultra terepverseny dobogós helyezettjének edzőjével. A beszélgetés első szakasza moderált lesz, témája a pulzuskontrollal történő edzésmunka. Ezt követően bárki kérdezhet vendégünktől a felkészülés, versenyzés, pulzuskontroll, frissítés tervezése témakörökben.

Parkolási információ: Dömörkapu Rengeteg büfénél csak korlátozott számban férnek el autók. Amennyiben nem találsz már helyet, célszerű tovább hajtani a dömörkapui vízesésénél található nagy parkolóba, majd 400-500 m-t visszagyalogolni/futni a büféig.

Öltözési lehetőség: a Büfé „romkocsma” jellegű, de a raktárban átöltözési lehetőség biztosított. Aki a helyszínen szeretne átöltözni, érkezzen hamarabb, a futás 10:30-kor indul! Mosdó a büfében rendelkezésre áll.

Ajánlott felszerelés: mobiltelefon feltöltött állapotban, terepfutócipő, időjárásnak megfelelő futóöltözék, cserezokni, mert elképzelhető, hogy a táv végén átgázolunk a patakon (száraz lábbal is kivitelezhető, csak úgy lassabb).

Étkezés, frissítés: önellátásban. Az eseményen nem biztosítunk frissítőpontot. A büfében vízvételi lehetőség biztosított. A futás után a büfében történő fogyasztás egyénileg intézhető (titkos tipp: a palacsinták). Korlátozott mennyiségben Ethicsport, Sponser, GU gélek kaphatók lesznek a helyszínen.

Megosztás