Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. aug. 7. (pén)
2020. aug. 20. (csü)
14 naposnincs adatnincs adatTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

#Fussésszelfizz

Augusztus a nagy uborkaszezon hónapja, valamint közeleg augusztus 20., az Államalapítás ünnepe, ezért úgy gondoltuk, nem hagyunk senkit lazsálni😁 Egy játékra invitálunk minden futót‼️
A játék lényege:
FUSS minél többet az egészségedért és a futások alatt SZELFIZZ a települést jelző táblával. A képet pedig TÖLTSD FEL a játék hivatalos eseményébe, hogy tudjuk számolni a pontjaidat! Legyél Te a legügyesebb és NYERD MEG az ajándékainkat!
Írj néhány mondatot a futáson szerzett élményedről, a településről a megosztott képeid alá, hogy milyen személyes élményed kötődik ahhoz a városhoz, futópályához.
A játék időtartama: 2020. augusztus 7-20.
Két kategóriában hirdetünk egyéni győzteseket, illetve egy csapatverseny is lesz:

1️⃣. A legtöbb városban futott és azt bemutatta nekünk képeivel ( tanács: 1 városban csak 1 várostáblára koncentrálj, hosszútávfutóknak ajánljuk)

2️⃣. A legtöbb várostáblához sikerült elfutnia és azt feltölteni. (kis segítség: 1 városnak több különböző helyein is vannak várostáblái, a város kalandorainak ajánljuk).

Csapatverseny:
A legsportosabb város!
Motiváld a településed futóit, hogy minél többen fussanak a városban és töltsék fel a saját várostáblás képeiket!

Nyereményeink:
Minden résztvevő azonnali sikerélményhez jut a futás okozta endorfin bombától!
Továbbá mindkét kategória:
• Győztesek egy-egy hivatalos Mozaik Med technikai futó póló tulajdonosai lesznek egyedi hímzés feliratozással!
• 2. helyezettek: 2021.04.18 „Nyíregyházi Futófesztivál az Orha Művek támogatásával” versenyre 1-1 db félmaratoni nevezést kap ajándékba.
• 3. helyezettek: 3 – 3 db napijegy a Mozaik Med Hivatalos Futóedzéseire, mely Nyíregyházán és hamarosan Debrecenben is felhasználható lesz!

Csapatverseny nyereménye:
Legyen meglepetés! ;)

Játékszabályzat:
- Minden futásnak minimum 2 km-nek kell lennie!
- A települést jelző táblával le kell fotóznod magad, amit fel kell töltened a játék hivatalos eseményébe!
- A kép megosztásakor a fotó alá a #fussesszelfizz feliratot illetve írj néhány kellemes élményt az adott városról, futópályáról kedvcsinálónak a többi futónak.
https://www.facebook.com/events/1392520244276074
- Rögzítsd az útvonalat futó alkalmazással (runtastic, runkeeper, sports tracker... stb), amelyet nem kötelező feltölteni az eseménybe, de készülj rá, ha dobogós céljaid vannak a szervezők bekérhetik tőled, hogy igazold a futásaidat alkalmazással (táv, időpont, útvonal - minden egyes futásról)!
-egy tábla 1pont.
-egy futás alatt egy tábláért egy pont jár viszont bármennyi táblát össze lehet futni (tehát egy településnek a másik helyen található települést jelző táblája egy futás alatt már 2 pont) pl. Szolnok két végén található települést jelző tábla 2 pontot ér.
-a települést jelző táblák közt nincs megszabva a távolság tehát ha két település összeér a táblájuk pontot ér csak legyen meg a futás távolsága, minimum 2km!
-a települést jelző tábláért jár pont, a település vége tábláért nem!
-a játék időtartama 2020.08.07. 00:01-2020.08.20. 23:59
Csak ezalatt az idő alatt megvalósult játékszabálynak megfelelő feltöltések vesznek részt a játékban.
- Egy futás egyszer játszhat a játékban!
- Eredményhirdetés: 2020.08.31.
#fussesszelfizz #mozaikmed

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük