Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. május 6. (vas), 08:00nincs adatTataTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

A futók közössége egy nagy család. Összetartó, egymást támogató emberek tábora. Hozzátok fordulunk most, hogy ezt ismét közösen megmutathassuk.
A tavalyi rendezvény nagy sikerére való tekintettel idén is szeretnénk megrendezni egy jótékonysági futást, mely a rendezvény teljes bevételével a BJÁbris Alapítványt támogatja.
Béry-Januskó Ábris 2016. július 31.-én született. Nagyon vidám, jókedvű, mosolygós baba. 8 hónapos korában egy genetikai teszt eredményeként diagnosztizálták nála az SMA 1-es típusú betegséget. Ez egy gerincvelői izomsorvadás – az esetek 80%-ában nem érik meg a betegek az 1 éves kort.
Szerencsére ezen már túl vagyunk, 2017. júniusában ugyanis sikerült bejuttatni Őt egy belgiumi programba, ahol a világon jelenleg egyetlen elérhető kezelést kapja. Ábris szervezete nagyon erős, így már hamar látványos fejlődést mutatott az injekcióknak hála.
Ahhoz, hogy ez a sikertörténet folytatódjon továbbra is szükségünk van a támogatókra, hogy a lehető legmagasabb színvonalú ellátást biztosíthassuk számára.
Akinek módjában áll eljönni Tatára, nagy örömmel várjuk - amennyiben pedig más úton szeretnétek hozzájárulni Ábris gyógyulásához az alapítvány bankszámlájára utalt felajánlásokkal megtehetitek.
BJÁbris Alapítvány
Erste Bank
11600006-00000000-79318624
Köszönjük mindenkinek!

Megosztás