Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. szeptember 21. (szo)1 / 5 / 10kmKecskemétTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Kedves sportolni vágyók!
Tavalyi évhez hasonlóan, idén is megszervezi a Bács-Kiskun Megyei Kórház Gyermekosztálya „Fuss, hogy lélegezz” futóversenyt és családi napot.
Előző évben célunk egy lélegeztetőgép volt, melyet sikeresen elértünk, sok támogatás és adomány segítségével, melyet ezúton is köszönünk. Rendezvény célja idén is légzéstámogatási eszköz – Airvo 2.
2019.09.21-én szombaton Benkó Zoltán Szabadidőközpontban (a Domb felőli oldalon) várunk mindenkit sok szeretettel. Futóversennyel, majd színes családi napi programokkal készülünk. A délelőtti órákban lebonyolított futáson terveink szerint 1,5,10 km-s távot indítunk. Persze lesz 1km-s sétáló kör is.
A futások alatt már elindulnak a színpadon a további programjaink is.
Táncos zenés, előadások színesítik családi napunkat. E mellett egész nap arcfestéssel kézműves programokkal illetve ugrálóvárral készülünk.
A jó hangulat megalapozásaért Dj Pénzes lesz segítségünkre.
A helyszínen lehetőség lesz ital, étel és fagylalt megvásárlására is.
Részletekkel később jelentkezünk. Mindenkinek nagyon jó felkészülést kívánunk és ne feledjétek minden lépés számít egy lélegzetvételért ?
Regisztráció az alábbi linken : https://docs.google.com/forms/d/1yJmIMdi4K2T9QlmwyUUsLRq-eeWkSbNJfz3cfx6MyPk/edit?fbclid=IwAR17DxFnx7nBSzMER_wmupSyI9BjUvht20Qk-BFodZTdIh3vmFxK5TtN_yk
Kérünk mindenkit aki indulni szeretne a versenyen töltse ki az adatlapot, hogy gördülékenyebben mehessen a távok indítása :)

A belépő díja
12 év felett : 1500 Ft/fő
12 év alatti : 1000 Ft/fő

Kecskeméti Gyermekosztályért Alapítvány
Számlaszám: 10402506-25020153-00000000
Közlemény: Fuss, hogy lélegezz!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük