Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

11. MérőMaraton (2023-03-25)

Futás info

futónaptár
vége2016. október 2. (vas), 10:006 / 10 / 21 / 42kmVerőceTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Fuss magadért október 2-án, amikor az ország körbefutása célba érkezik. Mi körbefutjuk Magyarországot, 16 napon át 1600 kilométert teszünk meg, legyél Te is ott az utolsó maratoni táv valamelyik szakaszán. Csatlakozz hozzánk és fuss magadért 42 kilométert, 21-et, 10-et vagy tedd meg velünk az utolsó 6 kilométert.

Regisztráció: http://www.fussegykort.hu

Hogy miért?
A 16 napon és 1600 kilométeren át tartó futással arra kívánjuk felhívni a figyelmet, hogy mi magunk tehetünk a legtöbbet az egészségünk megőrzéséért. Az egészségfejlesztők az egészségügyben dolgozókkal közösen fogják körbefutni az országot váltóban, tematikus napok mentén. 2016. szeptember 17-én rajtolunk Budapesten és október 2-én érünk vissza a fővárosba.

Az utolsó maratoni szakaszra várunk Téged is, hogy fuss magadért egy kört. Mi ott leszünk!

Mire ideáig jutottál az olvasásban valaki meghalt Magyarországon. 10 percenként elvesztünk valakit az egészségtelen táplálkozás, 21 percenként a dohányzás és 35 percenként a mozgásszegény életmód miatt. Az összes többi egészségkárosító szokásainkról ne is beszéljünk! De miért halunk bele olyan betegségekbe, amelyeket mi okozunk magunknak azzal, ahogyan élünk?

Itt az ideje, hogy ne a betegségekből akarjunk kigyógyulni, hanem egészségesek akarjunk maradni. Az egészség a legnagyobb értékünk. Ha mindenki csak annyit tesz majd az egészsége megőrzése érdekében, amennyit aztán a betegségéből való felépülésére fordítana, akkor nem fogunk meghalni idő előtt. És a sokkoló hír így lesz jó hír! Kezdjük el együtt!

Kapcsolat: fussmagadert@nefi.hu

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük