Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2016. március 27. (vas), 01:00BudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Már tízszer buktattuk a tér-idő kontinuumot: TIZENEGYES! Labda letesz, nekifut, nekifut, nekifut, és egy óra futás után megérkezünk: GÓÓÓL!

A Fussunk kondenzátorokat ezúttal a 70-es 80-as évekre időzítjük. 1972, amikor még egész Európa úgy rettegte fiainkat: "a magyarok góljaitól ments meg uram minket". Amíg nem jött a 86-os keserű sombreros bukta.

Bundesligaséró, nájlonmez és short (mondom SHORT) kötelező, magnumbajusz ajánlott. A térgyig húzott zokni majd melegít, bár mint mindig, most is jó idő lesz.

Minden más a szokásos. Mielőtt kérdeztek, olvassátok el a https://www.facebook.com/fussvissza/ oldal impresszumát, szinte biztos, hogy abban meglelitek a választ. Befutóéremhez jutás módja, és további részletek később. Mindenki figyelje az eseményoldalt!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük