Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2015. március 29. (vas), 00:00nincs adatÖtvenhatosok tereTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Újra időutazunk! Gondolom mindenki tudja, hogy a Vissza a Jövőbe második részében 2015 volt az év, ahová Marty McFly megérkezett.

Viszont amit 1985-ben még nem lehetett tudni, hogy a Disney közben megvesz minden ötletet, ami jó: a Star Warst, az Avengerst ésatöbbit. Nem csodálkoznék hát, ha mára a Fuss Vissza a Jövőbe eseményre is rátették volna a kezüket.

Játsszunk el kicsit a gondolattal, és Buzz Lightyear szavaival élve: A végtelenbe és tovább, ezúttal mi is diznisedünk. Igen, igen, jól gondoljátok, időutazásunk célpontja a Disney mesék kora, így a tavaszi esemény inspirációja: minden, ami Disney! Pontos részleteket és minden tudnivalót megtaláltok a FUSS VISSZA A JÖVŐBE új oldalán: https://www.facebook.com/fussvissza

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük