Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. november 7. (szo)10kmBudapest, ÓbudaTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával megvalósuló "Fussuk körbe Óbudát!" eseménysorozatunk töretlen népszerűségnek örvendett idén, így a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően, tovább folytatjuk ingyenes kiscsoportos futóedzéseinket.
Eddig 3 óbudai területet hódítottunk meg a kerület sportos futóközösségével. Jártunk a Római-parton, Csúcs-hegyen, a Róka-hegyen, november 07-én a Hajógyári-szigetet vesszük célba, Marton-Mlecsenkov Éva (a CoffeeRUN alapítójának) vezetésével. Megnézzük, hogy milyen színeket kevert ki az Ősz a festő palettáján, amikor a szigeten járt.
Találkozóhely: Óbudai Fő tér, az Esernyős előtt
Találkozó időpontja: 08:45-08:59
Indulás: 09:00 pontosan
Táv: 10 km
Tempó: 6:00-6:30 között
Útvonal: https://www.alltrails.com/explore/map/sat-24-oct-2020-11-54-b4681a6
Részvételi díj: ingyenes
Nevezés: szükséges, https://www.obudasport.hu/fussuk-korbe-obudat-iv
Tekintettel a jelenlegi vírushelyzetre az eseményen résztvevők számát 25 főben maximalizáltuk.
Kérjük az érdeklődőket, hogy az időjárásnak megfelelő futóruházatban érkezzenek majd a helyszínre, a frissítéshez vizet, sportitalt hozzanak magukkal. A pandémiás helyzetre tekintettel, kérjük az eseményen résztvevőket, hogy fokozottan figyeljenek majd a távolságtartásra az edzés ideje alatt.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük