Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. augusztus 30. (vas)0.8 / 4.2kmBudapest, XVII. kerületTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Gyertek és fussunk együtt Verával a Vidám Oroszlánnal.
Izsó Veronika 15 éves mozgáskorlátozott és autista lány. 6 hónapos terhesség után született 940 grammal és a születését követően agyvérzést kapott mely roncsolta az idegrendszere egy részét. A rengeteg fejlesztésnek köszönhetően sok segédeszközt elhagyva már sok mindent egyedül csinál de állandó segítségre továbbra is szüksége van. Képességeit folyamatosan fejleszteni kell mert egy ép emberhez képest neki minden mozgást meg kell tanulnia, a dolgok megértését sokkal többször kell gyakorolnia. Az életkörülményeit a korlátozottságához kell kialakítani, mindez rengeteg anyagi forrást és emberi segítséget kíván, amihez a TE hozzájárulásod is kérnénk, segíteni pedig bármikor bárhogyan lehet.
Ezért hívunk erre a futásra ahol találkozhatsz Verával, közösen futhatunk és segíthetünk neki és a megsegítésére létrehozott Vidám Oroszlán Alapítványnak a célok elérésében.
Az esemény díszvendége Császári Attila kétszeres világbajnoki ezüsérmes öttusázó és Monspart Sarolta tájfutó vilagbajnok, tizennégyszeres magyar bajnok.
Lehet futni egy vagy akár több kört is az "új" rákoskeresztúri erdei futópályán. Egy kör 4,2km.
Lesz gyerekfutam is, kb 800m
A célban pedig érem, zsíros kenyér, tea, befutó csomag és jótékonysági süteményvásár is. Lehet csak sétálni is aki nem szeretne futni.
A nevezés 1000ft gyerekeknek 500ft. A teljes befolyt összeget az alapítványnak adjuk át!
Ha szeretnél süteményt felajánlani a vásárra kérlek szólj előre.
Ha esetleg nem tudsz velünk futni de szívesen támogatnád Verát akkor az alapítvány bankszámlaszámára megteheted a megjegyzés rovatba pedig azt írjad, hogy "Adomány, futás Verával"
http://www.happylion.hu
OTP 11718000-20453390
A helyszín Budapest 17. kerület Helikopter Lakópark mellett van, Regivám köznél.

A rendezvényt a Rákoshegyi Polgári kör szervezi!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük