Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. sze. 29. (pén), 07:00
2017. sze. 30. (szo)
2 naposnincs adatEsztergomTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Kedves Barátaink,

a Keddi MindenféleSzeánsz meghirdeti "Fééééélegyvan, avagy fussunk energiát Maráz Zsuzsinak" Zsuzsanna Maráz ? eseményét.

Mint bizonyára tudjátok, Maráz Zsuzsi ismét nekivág a Spartathlon ultrafutóversenynek, aminek idei rajtja 2017.09.29. reggel 7:00-kor lesz. A tavalyi kezdeményezéshez hasonlóan ezúttal is szeretnénk egy olyan közösségi váltófutást szervezni, amelynek keretein belül mindenki aki csatlakozik, idejének, lehetőségeinek függvényében beszáll a váltóba, és innen, a futás által is küldjük az energiát Zsuzsinak az emberfeletti teljesítményhez.

Pénteken a rajt időpontjától délután ötig a csatlakozók individuálisan teljesítik az általuk vállalt időintervallumot, hogy Zsuzsi ne fusson egyedül, 17 órától pedig Garai Zoli felajánlásában az Ő otthona üzemel mint eseményközpont, váltópont és frisítőállomás. Akinek van kedve, és a batyus frissítőváltópihenőpontot szeretné igénybe venni, és nem zavarja a társaságunk, azzal találkoznánk Zolinál. Itt egész éjszakás ügyelet lesz, tudjuk követni, hogy halad Zsuzsi, talán Atival is tudunk beszélni, neki is szüksége lesz a támogatásra.

Aki esetleg látja, hogy mikortól meddig tud futni, próbálja az alábbi link megnyitása után beírni a doodle-ba, ha nem boldogultok, írjátok meg e-mailben nekem (itokes@ecometalex.hu vagy Gerdynek (gabor.erdy@gmail.com), és Gerdy beírja a programba.
https://beta.doodle.com/poll/y44pzvidp2pbvdxi

Egyelőre ennyi, készüljetek, Zsuzsinak szüksége lesz ránk és jó buli lesz...

üdv
Kata, Zoli és Pityesz

Megosztás