Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt a kormány minden rendezvényt általánosan betiltott, így nagy valószínűséggel azok a futások sem lesznek megtartva, ahol nem frissítik az infókat. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), jelezzétek felénk! Köszönjük!

Ha valahol mégis megtartják a futást, akkor magánvélemény, egy ápoló barátjaként: #maradjotthon

Szintén köszi!

Futás info

futónaptár
vége2020. jan. 25. (szo)
2020. feb. 8. (szo)
15 naposnincs adatBudapest, Boráros térTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Akár bátor csapatunk kemény magjához tartozol, akár friss tagja vagy Élménykülönítményünknek, akár csak szemezel a futással, ha a mozgás mellett a jó ügyeket és jó társaságot sem utasítod vissza, várunk a Bátor Tábor súlyosan beteg gyerekeket támogató jótékonysági futóközösségének vidám edzéseire!

Fussunk össze hetente egyszer, hogy hódolhassunk a mozgás örömének, a kemény munka után pedig egy kávé/tea kíséretében indítsuk a napot! :) ............................................................................................................
Január 25-én szombaton találkozzunk a Boráros téren, ahol egy lelkes élménykülönítményes futónk, Makkai Máté egyik kedvenc futóútvonalát ismerhetjük meg!

A Boráros térről indulunk a Fővám térig, ahonnan átfutunk a Szabadság hídon egészen a Szent Gellért térig. Innen igény esetén felfuthatunk a Citadellához, majd maradva a budai oldalon futunk tovább a MÜPÁ-ig. A Rákóczi hídon kocogunk vissza Duna pesti oldalára egészen a Boráros térig. :)

További edzés időpontok:
3. edzés: január 30. (csütörtök)
4. edzés: február 8. (szombat)
5. edzés: február 13. (csütörtökök)

Várjuk továbbá kedvenc futó útvonalaitokat az elmenykulonitmeny@batortabor.hu e-mail címre melyeket szívesen megosztanátok a többiekkel!
.............................................................................................................
http://www.elmenykulonitmeny.hu
https://www.instagram.com/elmenykulonitmeny/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük