Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. jan. 25. (szo)
2020. feb. 8. (szo)
15 naposnincs adatBudapest, Boráros térTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Akár bátor csapatunk kemény magjához tartozol, akár friss tagja vagy Élménykülönítményünknek, akár csak szemezel a futással, ha a mozgás mellett a jó ügyeket és jó társaságot sem utasítod vissza, várunk a Bátor Tábor súlyosan beteg gyerekeket támogató jótékonysági futóközösségének vidám edzéseire!

Fussunk össze hetente egyszer, hogy hódolhassunk a mozgás örömének, a kemény munka után pedig egy kávé/tea kíséretében indítsuk a napot! :) ............................................................................................................
Január 25-én szombaton találkozzunk a Boráros téren, ahol egy lelkes élménykülönítményes futónk, Makkai Máté egyik kedvenc futóútvonalát ismerhetjük meg!

A Boráros térről indulunk a Fővám térig, ahonnan átfutunk a Szabadság hídon egészen a Szent Gellért térig. Innen igény esetén felfuthatunk a Citadellához, majd maradva a budai oldalon futunk tovább a MÜPÁ-ig. A Rákóczi hídon kocogunk vissza Duna pesti oldalára egészen a Boráros térig. :)

További edzés időpontok:
3. edzés: január 30. (csütörtök)
4. edzés: február 8. (szombat)
5. edzés: február 13. (csütörtökök)

Várjuk továbbá kedvenc futó útvonalaitokat az elmenykulonitmeny@batortabor.hu e-mail címre melyeket szívesen megosztanátok a többiekkel!
.............................................................................................................
http://www.elmenykulonitmeny.hu
https://www.instagram.com/elmenykulonitmeny/

Megosztás