Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt a kormány minden rendezvényt általánosan betiltott, így nagy valószínűséggel azok a futások sem lesznek megtartva, ahol nem frissítik az infókat. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), jelezzétek felénk! Köszönjük!

Ha valahol mégis megtartják a futást, akkor magánvélemény, egy ápoló barátjaként: #maradjotthon

Szintén köszi!

Futás info

futónaptár
vége2020. január 4. (szo)nincs adatKeszthelyTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Kedves leendő Futótársak!

Az újév kapcsán sokszor elhatározzuk magunkat, hogy többet teszünk magunkért, az egészségünkért, elhagyjuk a rossz szokásainkat és rendszeresen fogunk mozogni. A kezdeti lelkesedés gyakran csak az első kondibérlet, vagy az új edzőcipő megvételéig tart és január végére már el is fogyott a lendületünk.

Ahhoz, hogy erős és kitartó maradj, nem árt, ha van melletted egy társ, aki átsegít a holtponton, akivel húzzátok, motiváljátok egymást, aki akkor is elrángat edzeni, ha rossz napod van és inkább otthon maradnál. Mi lenne, ha nem csak egy, hanem egy tucat ilyen társad lenne? Hetente összefuttok egy röpke órára, hogy együtt, csapatban teljesítsetek néhány kilométert, közben kieresztitek a gőzt, kitisztítjátok az elméteket, jobb kedvre derültök és ki tudja, hogy mit hoznak még az új ismertségek.

Az újév általában csípős hideggel és komor hangulattal indul, pont ilyenkor kell a legnagyobb lelki erő ahhoz, hogy belevágjatok az új célkitűzéseitek megvalósításába és igenis elinduljatok, akár kint, a hidegben mozogjatok egy kicsit.

Ha úgy gondoljátok, hogy szívesen kiszakadnátok a finom, meleg lakásból, akkor gyertek el a januártól induló közösségi futásokra és tegyétek magatokat próbára, mozogjatok és ismerjetek meg másokat. Az a meleg bögre tea megvár Titeket otthon, sőt, egy kis talpalás után sokkal jobban is fog esni. Ha tetszett a dolog, gyertek el legközelebb is, hogy megbizonyosodjatok, a 2. alkalom is van-e olyan jó, mint az első volt. Nyugodtan hozzátok el a párotokat, gyermeketeket, munkatársatokat, vagy akár négylábú kedvenceiteket is. A kor, az edzettségi szint és a tapasztalat nem számít, mindenki annyit teljesít, amennyit szeretne, amennyi jól esik.

Időpont: 2020. január 4. (szombat) 10:00-11:00
Gyülekező: 9:45-től a Helikon Park közepén – Helikon-emlékmű
Útvonal: időjárástól függően és megegyezés szerint
Tempó: laza, beszélgetős

Szeretettel várok Mindenkit!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük