Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Dragon Race VII. akadályfutó verseny (2023-08-05)

Futás info

futónaptár
vége2022. szeptember 24. (szo)nincs adatPécsTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

dén ősszel (végre) futócipőt húznak a pécsi gyermekonkológia dolgozói, hogy egy nem mindennapi vállaláson keresztül hívják fel a figyelmet munkájuk és egyben a csapatmunka fontosságára. Egy maratoni távot maguk közt felosztva és egy-egy ideológiát választva válnak egy napra igazi futó nagykövetekké és várják csatlakozásotokat.
Kollégáink - orvosok, nővérek, tanárok, gyógytornász és mindenki más - vállalt kilométereit jelképesen megvásárolva támogathatjátok őket és rajtuk keresztül a PTE Gyermekklinika Onkohematológiai osztályán folyó munkát. Az egyes személyek vállalásait hamarosan megosztjuk, hogy kiválaszthassátok kit támogatnátok, illetve ha szeretnétek, természetesen vele együtt teljesíthetitek majd a távot.
1 km 2000Ft. Az pedig, hogy hány embert támogattok és hány kilométert vásároltok meg csak rajtatok múlik. (Egy futót több ember is támogathat és egy ember több futót is támogathat 🙂 )
Figyeljétek folyamatos bejegyzéseinket és tartsatok velünk családotokkal, barátaitokkal ezen a vidám közösségi programon!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük