Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. sze. 14. (szo)
2019. sze. 15. (vas)
2 napos2.5 / 5 / 10kmSárvárTovábbi infoCímke , ,

Az ingyenes címkével ellátott futásokon van olyan táv, ahol ingyenes / díjmentes a nevezés, de előfordulhat, hogy előzetes regisztrációhoz kötött, és / vagy csak gyerek / családi távokra vonatkozik.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

VII. Flex Fut a Sárvár Gurul a Sárvár
Futó és görkorcsolya fesztivál
Kedves Sportbarát!
Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei évben újra, Fut a Sárvár Gurul a Sárvár, futó és görkorcsolya fesztivált rendezhetünk. A sárvári vár történelmi környezetében várjuk Önöket a rendezvényre.
Nem csak versenyzőket, hanem családokat, gyerekeket, fiatalokat és természetesen felnőtteket egyaránt várunk! Reméljük, a kategóriák között mindenki megtalálja a kedvére valót! Egy valódi sportfesztivált szeretnénk, ahol kezdő, haladó, amatőr és profi egyaránt megtalálja számítását. A különböző kategóriákban nagyon jó alkalom mutatkozik edzettségünk felmérésére, ill. megismerni a közösségi sportolás versenyzés örömét.
Az idei évben az 5 km-s távon diák kupát hirdetünk, díjazzuk a legjobb általános iskolás (felső tagozatos) és középiskolás versenyzőt!
A verseny forgalom elől lezárt területen zajlik. A kereszteződésekben a versenyzőket forgalom irányítók segítik. A futópálya borítása aszfalt, a Várpark területén kavicsozott földút. Frissítés a versenyközpontnál található fordítóban. A görkorcsolyás versenyszámban fejvédő (sisak) használata ajánlott.
Nevezési változások az idei évben: A versenyen nevezési díj előnevezéssel továbbra sincs, de 1000 Ft kauciós díj fizetendő, amely a verseny után a chip leadáskor visszaadunk! Ennek oka a nem valós nevezések kiszorítása, Diákigazolvánnyal nevezés továbbra is díjmentes. A versenyen a versenyzői létszámot 500 főben maximáltuk, amennyiben ez a létszám megtelik a versenyen helyszíni nevezésre nincs lehetőség.
Kérjük, ezért mindenki regisztráljon előre az online nevezés fülön!
Részletes versenykiírást olvasd el!
A versenyen mindenki a saját felelősségére vehet részt!

Megosztás