Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. április 28. (szo), 09:009 / 15kmBudapest, FenyőgyöngyeTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Szeretettel meghívunk a Futásról Nőknek Magazin és közösség tavaszi közösségi futására a Hármashatár-hegyre.

Távok:
rövid: 9km (264m+)
hosszú: 15km (543m+)

GPS track:
9km- https://www.gpsies.com/map.do?fileId=oqynrqvxdxwfallh
15km - https://www.gpsies.com/map.do?fileId=rclgvtctsbewclpd

Találkozási pont: A szokásos helyen, Hármashatár-hegy, Szépvölgyi dűlő, a buszforduló előtti parkolóban (a Fenyőgyöngye étteremtől haladj tovább egyenesen a Szépvölgyi dűlőn, a buszforduló előtti parkoló bejáratához egy FN-es zászlót is kiteszünk, hogy tudd hol vagyunk. Kocsival is ott parkolj, egyértelmű lesz, könnyen megtalálod)

Megszokhattátok már, hogy évszakonként egyszer találkozunk egy közösségi futáson. A futáson senkit sem hagyunk el, a csapat elején, közepén és végén vezetők lesznek. A 9 kilométeres távot 1,5 óra alatt tervezzük befejezni, a 15 kilométereset pedig 2h20-2h:30 perc időtartam körül szeretnénk lebonyolítani.

FRISSÍTÉS:
A frissítésről a futás alatt mindenki gondoskodjon magának, de a futás végén a kiindulási ponton PARMALAT frissítővel várunk titeket.

JÁTÉK:
A közösségi futáson, egy FREI SEIN projekt fejpántot is kisorsolunk az FN BOUTIQUE webshop (fnboutique.com) termékei közül.

KUTYA:
Ha kutyával jönnél futni, akkor szeretnénk megkérni, hogy a csapat végére álljatok be, és biztosítsátok hogy a kutyus nem szalad be senki lába alá. Ha ezt nem tudjátok garantálni, akkor inkább hagyjátok otthon kedvenceteket, az esetleges balesetek elkerülése érdekében. Köszönjük a megértést!

Várunk szeretettel április 28-án az FN tavaszi közösségi futására!

Megosztás