Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 3. (vas), 08:003x5kmNormafaTovábbi infoCímke , , , , , , ,

A futás részletei

Az év utolsó közösségi futására hívunk a Normafára a Futásról Nőknek szervezésében, és a CoffeeRUN gondozásában. A megszokott pátyolgatásban lesz részetek, senkit sem hagyunk el az útvonalon. :) Vár az erdő!

Táv: 3x5km

Találkozási pont: Normafa- Eötvös út/Jánoshegyi út/ Konkoly-Thege M. út kereszteződésénél található székelykapu mögötti tér.

Frissítés: önellátó, a helyszínen több büfé is üzemel 10 órától

Az útvonalról:
Hogy mindenki megtalálja a számítását, 3x5km-t futunk, három körben. Minden kör után visszamegyünk a bázisra, és aki úgy gondolja, hogy neki elég volt, kiszállhat. Ha most jössz terepre először, akkor válaszd az egy körös távot, ha már jól megy síkon a 10km, gyere velünk két körre, ha pedig jártas vagy terepen, akkor válaszd a három körös távot.
Kezdő terepfutóknak akkor javasoljuk az eseményt, ha síkont a 6-7km már megy.

Készüljetek, az ünnepek előtti utolsó közösségi terepfutásra! Az eseményhez bárki csatlakozhat. Kutyát is hozhattok, de javasoljuk a pórázt, a balesetek elkerülése érdekében.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük