Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2015. december 20. (vas), 10:00nincs adatnincs adatTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Boldizsár meghívója

Boldi, a futófenyő, idén is meghív minden terepfutót és nem terepfutót, minden futóbarátot és erdőkedvelőt, egy közös fenyő díszítésre a Kecske-hegy tetejére. :)

Gyülekező a Fenyőgyöngye parkolóban 10:00 előtt, indulás pontban 10:00-kor. A futók 10 perc alatt, a gyalogosok 20-25 perc alatt érnek Boldihoz szalagozott, jól járható ösvényen. Aprónépek és idősebbek is jöhetnek, könnyű a terep.

A díszítéshez vízálló és szélálló díszek javasoltak, később adunk ötleteket, hogy miből érdemes díszeket készíteni. A fa alatt elhelyezhetitek elhasznált futócipőiteket, bakancsaitokat, hogy a rászorulók, az erdő lakói új lábbelikhez jussanak. :)

A futók fenyőfája továbbra is hirdeti a közösség összetartó erejét, a fák szeretetét, és arra hívja fel a figyelmet, hogy a természetet nem csak élvezzük, hanem óvjuk és becsüljük is. :)

Hozzatok csillagszórókat, gyerekeket, csaljátok ki a jó levegőre a családot ebéd előtt, de mindenekelőtt a szíveteket hozzátok :)

A fenyőt későbbi futásaitok alkalmával is felkereshetitek egy-két dísszel, vagy ajándékkal. Boldizsár mindenkinek örül, úgyhogy ne felejtsétek el megölelni! :)

Várok én is mindenkit vasárnap délelőtt. :)

Szeretettel!
Kriszti

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük