Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
3 hét múlva2021. augusztus 22. (vas)5 / 14 / 21kmBarnagTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

***Charity Athletes Program (CAP)***
Legyél Te is jótékony, támogató sportoló!
Charity Athletes Program (CAP) célja, hogy a sportközösség erejével egyéni, rászoruló sportolók részére támogatás gyűjtése. A CAP a Magyar Futósport Egyesület és a Hammer Nutrition Hungary közös programja, melyet sportrendezvény szervezők együttműködésével valósítanak meg.
***A CAP Offline támogatói programja***
A CAP program keretén belül, chipletéti díjaddal egyéni sportolókat és nonprofit szervezeteket is támogatsz!
2021-es évtől elsőként a RunDevu Running Events Hungary által rendezett a Watchman Timing által chipes időméréssel mért versenyein a chipletéti díjjal támogathatod a CAP céljait.
A chipletéti díjad teljes összegének értékében egy kupont kapsz, mely a program megjelölt partnereinél, támogatóinál levásárolható!
*** A Chipletéti díj összege: 2.000,- forint
A támogatásod felhasználása:
- 25%-át a CAP aktuális Online programjában részvevő sportolók között osztjuk szét egyenlő részben,
- 25%-át a MFSE által támogatott élsportolók nemzetközi versenyekre való kijutására fordítjuk,
- 50% pedig az esemény szervezőjének felajánlása az általa támogatott szervezet részére.
A versenyeken keresd a CAP logóval megjelölt pontot, add le a chipped és ha úgy gondolod, hogy szívesen támogatnád céljaink, kérd az összeg helyett a vásárlási kuponod.
---------------------
További lehetőségek:
---------------------
***A CAP Online támogatói programja***
A CAP program keretén belül, most a Hammer Nutrition webshopjában történő vásárlásaiddal egyéni sportolókat támogatsz!
Támogatói oldal:
https://www.hammer-nutrition.hu
A programunk egy-egy időszakokra kiválaszt két olyan sportolót, aki a megítélésünk szerint támogatásra szorulhat bizonyos okokból. Neked nincs más feladatod, csak megjelölni a kosár résznél azt a sportolót, akit személy szerint támogatni szeretnél. Eddig ez a támogatás, számodra semmilyen anyagi terhet nem jelent, mivel a vásárlásod nettó összegének %-val támogatod a megjelölt személyt.
Amennyiben úgy gondolod, hogy szívesen támogatnád az általad kiválasztott sportolót saját forrásból is, úgy azt Támogatói Jegy egyikének megvásárlásával megteheted, melyet a nevükben is megköszönünk!
* Támogatásgyűjtési időszak: *
Minden támogatásra kiválasztott sportolót minimum 250.000,- összegnek megfelelő sportfelszereléssel szeretnénk támogatni. Ennek értelmében minden támogatott addig marad a támogatási rendszerben, amíg a minimális összeget el nem éri. Illetve a minimális összeg elérése után, maximum 60 napig gyűjthet további támogatásokat. Például ha egy sportoló 40 nap után elérte a minimális 250 ezer forintos támogatási összeget, akkor további 20 nap áll rendelkezésére támogatások gyűjtésére.
* A támogatási keret felhasználása: *
A felajánlott támogatásokat a támogatottak nem készpénzben kapják meg, hanem minden esetben olyan, a sportolásukat, egészségüket támogató eszközben, kiegészítőben, mely a velük való egyeztetés után számukra szükség van. Minden ilyen termékbeszerzés és átadást közzé fogunk tenni a közösségi és weboldalunkon egyaránt.

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük