Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2021. augusztus 22. (vas)5 / 14 / 21kmBarnagTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

***Charity Athletes Program (CAP)***
Legyél Te is jótékony, támogató sportoló!
Charity Athletes Program (CAP) célja, hogy a sportközösség erejével egyéni, rászoruló sportolók részére támogatás gyűjtése. A CAP a Magyar Futósport Egyesület és a Hammer Nutrition Hungary közös programja, melyet sportrendezvény szervezők együttműködésével valósítanak meg.
***A CAP Offline támogatói programja***
A CAP program keretén belül, chipletéti díjaddal egyéni sportolókat és nonprofit szervezeteket is támogatsz!
2021-es évtől elsőként a RunDevu Running Events Hungary által rendezett a Watchman Timing által chipes időméréssel mért versenyein a chipletéti díjjal támogathatod a CAP céljait.
A chipletéti díjad teljes összegének értékében egy kupont kapsz, mely a program megjelölt partnereinél, támogatóinál levásárolható!
*** A Chipletéti díj összege: 2.000,- forint
A támogatásod felhasználása:
- 25%-át a CAP aktuális Online programjában részvevő sportolók között osztjuk szét egyenlő részben,
- 25%-át a MFSE által támogatott élsportolók nemzetközi versenyekre való kijutására fordítjuk,
- 50% pedig az esemény szervezőjének felajánlása az általa támogatott szervezet részére.
A versenyeken keresd a CAP logóval megjelölt pontot, add le a chipped és ha úgy gondolod, hogy szívesen támogatnád céljaink, kérd az összeg helyett a vásárlási kuponod.
---------------------
További lehetőségek:
---------------------
***A CAP Online támogatói programja***
A CAP program keretén belül, most a Hammer Nutrition webshopjában történő vásárlásaiddal egyéni sportolókat támogatsz!
Támogatói oldal:
https://www.hammer-nutrition.hu
A programunk egy-egy időszakokra kiválaszt két olyan sportolót, aki a megítélésünk szerint támogatásra szorulhat bizonyos okokból. Neked nincs más feladatod, csak megjelölni a kosár résznél azt a sportolót, akit személy szerint támogatni szeretnél. Eddig ez a támogatás, számodra semmilyen anyagi terhet nem jelent, mivel a vásárlásod nettó összegének %-val támogatod a megjelölt személyt.
Amennyiben úgy gondolod, hogy szívesen támogatnád az általad kiválasztott sportolót saját forrásból is, úgy azt Támogatói Jegy egyikének megvásárlásával megteheted, melyet a nevükben is megköszönünk!
* Támogatásgyűjtési időszak: *
Minden támogatásra kiválasztott sportolót minimum 250.000,- összegnek megfelelő sportfelszereléssel szeretnénk támogatni. Ennek értelmében minden támogatott addig marad a támogatási rendszerben, amíg a minimális összeget el nem éri. Illetve a minimális összeg elérése után, maximum 60 napig gyűjthet további támogatásokat. Például ha egy sportoló 40 nap után elérte a minimális 250 ezer forintos támogatási összeget, akkor további 20 nap áll rendelkezésére támogatások gyűjtésére.
* A támogatási keret felhasználása: *
A felajánlott támogatásokat a támogatottak nem készpénzben kapják meg, hanem minden esetben olyan, a sportolásukat, egészségüket támogató eszközben, kiegészítőben, mely a velük való egyeztetés után számukra szükség van. Minden ilyen termékbeszerzés és átadást közzé fogunk tenni a közösségi és weboldalunkon egyaránt.

Megosztás