Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2015. február 17. (ked), 18:00nincs adatnincs adatTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

csoportlapunk: https://www.facebook.com/groups/tavfutomuvek/
2011-ben indult közös futás hetenként, kezdők, haladók, ritkán futók és kiváncsiskodókra számítva... egy kedd egy óra mozgás
pontos helyszín:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=enlnlnvrxpsfevqa A rossz időre tekintettel ITT lesz lemondva ha nem lesz, illetve aki megnézi a helyszínt az akármikor futhat ott. Érdeklődők írjatok, szóljatok hozzá, és aki a következőt tervezi az klikkeljen az "OTT leszek"-re aki nem az vegye ki magát.
rokalaci tel: 0630 310kilecvennégyötvenkettő

-
NEM CSAK mostanra érvényes tanácsok...
Aki késik és nem talál senkit, az számíthat arra, hogy kb. 12 percenként a kezdőponton van aki már fut. VAGY aki már ismeri a futókört, az ellenkezőleg indulva fél körön belül találkozhat a FUTÓKEDDV futóival.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük