Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 16. (szo), 10:204.2 / 11.3kmBudapestTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Sziasztok!

Szeretettel várunk mindenkit december 16-án szombaton egy kellemes karácsonyi közösségi futásra egy rövidebb és egy hosszabb távval! Nem lesz hatalmas szervezés, de azért készülünk Nektek ezzel-azzal… Többek között egy kis tombolával, valamint a Garmin Team profi és „amatőr+” tagjaival, akikkel együtt futhattok. :)

A pontos helyszín: Budapest XVI. ker., Szilas-patak menti kerékpárút, ennek is a Hermina út felőli végén található parkolóval, játszótérrel és a Kalóz Burgerrel szegélyezett terület. A futás kezdőpontja a kerékpárúton az a pont, ahol a legendás Patakparti Futónapon a rajtkapu is állt. Ha akkor nem jártál itt, most részben pótolhatod az élményt. 
Az útvonalakat és a fontosabb pontokat ezen a térképen tekintheted meg: https://goo.gl/VYmifz

Időpont: ami fix, az a 12:00-kor kezdődő közös teázgatás és tombola. Ehhez igazodva a két különböző táv rajtja az alábbiak szerint alakul. A tempók tájékoztató jellegűek, tehát nem verseny, nem fékevesztett rohanás a cél, hanem örömfutás! Alkalmazkodunk egymáshoz: a gyorsak lassulnak, a lassabbakat pedig inspirálják a gyorsabbak, de együtt maradunk!

Hosszú táv: 11.3km.
Rajt időpontja: 10:40-kor, gyülekező a Kalóz körül 10:20-tól.
Útvonal: Bázis, bringaút, egy Naplás-tó kör, bringaút, Bázis.
Tervezett tempó: 6:00, így ez a táv kb. 1:08:00 alatt lesz teljesíthető.
Itt extra figyelmet igényel majd az átkelés a Cinkotai úton, erre majd figyeljetek! Az útvonal egy része (a tó körül) nem aszfaltos, itt könnyű terepre készüljetek! Ha leesik a hó, vagy ázott a talaj, akkor ennek megfelelő cipó javasolt!
Ezen a távon Veletek fut a Garmin Teamből Mag Erika, Holczer Péter és Gyurkó Péter, A PRO Teamből pedig Hankó Dávid triatlonista ,a Navi-Gate-et pedig Magyar Péter (magpet) igyekszik képviselni, ha Erikáék tartható tempót diktálnak. :)

Rövid táv: 4.2km.
Rajt időpontja: 11:10, gyülekező a Kalóz körül 10:50-től.
Útvonal: Bázis, bringaút, fordító a Veres Péter útnál, bringaút, Bázis. Ez az útvonal végig a védett kerékpárúton halad, járműforgalommal nem találkozik.
A rövid távon a PRO Garmin Team részéről futótársatok Tóth Dávid világbajnok, és olimpiai ezüstérmes kajakos, és veletek fut Kövesi Gábor Gabe (Spartan Race Ambassador), reményeink szerint a Spartan Race-en megszokottnál kellemesebben járható útviszonyokkal. A pálya végig aszfaltos, tehát csak a hó okozhat komolyabb akadályt.

Csapatok egyesülése: 12:00 körül. Számításunk szerint erre az időpontra mindkét táv fotói visszatérnek a Kalóz Burgerhez, ahol egy közös teázgatás és egy kis tombola vár Titeket. Az útvonalakat megtaláljátok a Garmin Sport & Fun Hungary Connect csoport pályái között. Akit érint, ez alapján már boldogulni fog. ;)

Kérjük, minél nagyobb bizonyossággal jelezzétek részvételi szándékotokat, hogy mi is megfelelően készülhessünk!

Futhattok gyerekkel, babakocsival, kutyával vagy akár guminővel is.
A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat, és együtt fussunk ! Fussunk együtt!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük