Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

BRENDON BEACH RUN (2022-08-13)

Futás info

futónaptár
vége2017. december 16. (szo), 10:204.2 / 11.3kmBudapestTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Sziasztok!

Szeretettel várunk mindenkit december 16-án szombaton egy kellemes karácsonyi közösségi futásra egy rövidebb és egy hosszabb távval! Nem lesz hatalmas szervezés, de azért készülünk Nektek ezzel-azzal… Többek között egy kis tombolával, valamint a Garmin Team profi és „amatőr+” tagjaival, akikkel együtt futhattok. :)

A pontos helyszín: Budapest XVI. ker., Szilas-patak menti kerékpárút, ennek is a Hermina út felőli végén található parkolóval, játszótérrel és a Kalóz Burgerrel szegélyezett terület. A futás kezdőpontja a kerékpárúton az a pont, ahol a legendás Patakparti Futónapon a rajtkapu is állt. Ha akkor nem jártál itt, most részben pótolhatod az élményt. 
Az útvonalakat és a fontosabb pontokat ezen a térképen tekintheted meg: https://goo.gl/VYmifz

Időpont: ami fix, az a 12:00-kor kezdődő közös teázgatás és tombola. Ehhez igazodva a két különböző táv rajtja az alábbiak szerint alakul. A tempók tájékoztató jellegűek, tehát nem verseny, nem fékevesztett rohanás a cél, hanem örömfutás! Alkalmazkodunk egymáshoz: a gyorsak lassulnak, a lassabbakat pedig inspirálják a gyorsabbak, de együtt maradunk!

Hosszú táv: 11.3km.
Rajt időpontja: 10:40-kor, gyülekező a Kalóz körül 10:20-tól.
Útvonal: Bázis, bringaút, egy Naplás-tó kör, bringaút, Bázis.
Tervezett tempó: 6:00, így ez a táv kb. 1:08:00 alatt lesz teljesíthető.
Itt extra figyelmet igényel majd az átkelés a Cinkotai úton, erre majd figyeljetek! Az útvonal egy része (a tó körül) nem aszfaltos, itt könnyű terepre készüljetek! Ha leesik a hó, vagy ázott a talaj, akkor ennek megfelelő cipó javasolt!
Ezen a távon Veletek fut a Garmin Teamből Mag Erika, Holczer Péter és Gyurkó Péter, A PRO Teamből pedig Hankó Dávid triatlonista ,a Navi-Gate-et pedig Magyar Péter (magpet) igyekszik képviselni, ha Erikáék tartható tempót diktálnak. :)

Rövid táv: 4.2km.
Rajt időpontja: 11:10, gyülekező a Kalóz körül 10:50-től.
Útvonal: Bázis, bringaút, fordító a Veres Péter útnál, bringaút, Bázis. Ez az útvonal végig a védett kerékpárúton halad, járműforgalommal nem találkozik.
A rövid távon a PRO Garmin Team részéről futótársatok Tóth Dávid világbajnok, és olimpiai ezüstérmes kajakos, és veletek fut Kövesi Gábor Gabe (Spartan Race Ambassador), reményeink szerint a Spartan Race-en megszokottnál kellemesebben járható útviszonyokkal. A pálya végig aszfaltos, tehát csak a hó okozhat komolyabb akadályt.

Csapatok egyesülése: 12:00 körül. Számításunk szerint erre az időpontra mindkét táv fotói visszatérnek a Kalóz Burgerhez, ahol egy közös teázgatás és egy kis tombola vár Titeket. Az útvonalakat megtaláljátok a Garmin Sport & Fun Hungary Connect csoport pályái között. Akit érint, ez alapján már boldogulni fog. ;)

Kérjük, minél nagyobb bizonyossággal jelezzétek részvételi szándékotokat, hogy mi is megfelelően készülhessünk!

Futhattok gyerekkel, babakocsival, kutyával vagy akár guminővel is.
A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat, és együtt fussunk ! Fussunk együtt!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.