Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Ez a futás elmaradt...

Futás info

futónaptár
A futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

GARMIN Patakparti Futónap

A verseny társszervezői a Navi-Gate Kft. (www.garmin.hu), a XVI. Kerületi Polgármesteri Hivatal (www.bp16.hu), valamint az Öt Falu Egyesület (www.otfalu.hu)

IDŐPONT:
2020. augusztus 29. szombat 09:00. Esőnap nincs, a versenyt kellemetlen időjárás esetén is megrendezzük. Extrém időjárási viszonyok - meteorológiai riasztás - esetén a verseny elhalasztásának jogát fenntartjuk.

HELYSZÍN:
Budapest, XVI. kerület, Szilas-patak menti kerékpárút Hermina út felőli vége.

VERSENYKÖZPONT NYITVA TARTÁS:
2020. augusztus 29. szombat, 08:00-15:00

RAJTCSOMAG ÁTVÉTEL:
A verseny hetében, augusztus 26-28-ig a Garmin Visegrádi utcai irodájában, nyitvatartási időben (www.garmin.hu), vagy a verseny napján a versenyközpontban 07:30-tól 08:30-ig (16km), illetve 07:30-tól 12:00-ig (8km).

ÚTVONAL:
Budapest XVI. kerület, Szilas-patak menti kerékpárút. A verseny kizárólag a kiépített, aszfaltos kerékpárúton halad, autóutat nem keresztez. A fordító a kerékpárút Cinkotai úti végén található.

LÉTSZÁMLIMIT:
A pálya adottságai miatt az M és L távokon is 400 fős létszámlimitet alkalmazunk, így a nevezési időszak az előre meghirdetettekhez képest előbb lezárulhat. A gyerekfutamon és a gyerekekkel rajtoló szívbeteg gyerekek futamán nincs létszámlimit.

További információk: https://www.runaway.hu/patakpart-futoverseny

Megosztás