Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Ez a futás elmaradt...

Futás info

futónaptár
A futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

GARMIN Patakparti Futónap

A verseny társszervezői a Navi-Gate Kft. (www.garmin.hu), a XVI. Kerületi Polgármesteri Hivatal (www.bp16.hu), valamint az Öt Falu Egyesület (www.otfalu.hu)

IDŐPONT:
2020. augusztus 29. szombat 09:00. Esőnap nincs, a versenyt kellemetlen időjárás esetén is megrendezzük. Extrém időjárási viszonyok - meteorológiai riasztás - esetén a verseny elhalasztásának jogát fenntartjuk.

HELYSZÍN:
Budapest, XVI. kerület, Szilas-patak menti kerékpárút Hermina út felőli vége.

VERSENYKÖZPONT NYITVA TARTÁS:
2020. augusztus 29. szombat, 08:00-15:00

RAJTCSOMAG ÁTVÉTEL:
A verseny hetében, augusztus 26-28-ig a Garmin Visegrádi utcai irodájában, nyitvatartási időben (www.garmin.hu), vagy a verseny napján a versenyközpontban 07:30-tól 08:30-ig (16km), illetve 07:30-tól 12:00-ig (8km).

ÚTVONAL:
Budapest XVI. kerület, Szilas-patak menti kerékpárút. A verseny kizárólag a kiépített, aszfaltos kerékpárúton halad, autóutat nem keresztez. A fordító a kerékpárút Cinkotai úti végén található.

LÉTSZÁMLIMIT:
A pálya adottságai miatt az M és L távokon is 400 fős létszámlimitet alkalmazunk, így a nevezési időszak az előre meghirdetettekhez képest előbb lezárulhat. A gyerekfutamon és a gyerekekkel rajtoló szívbeteg gyerekek futamán nincs létszámlimit.

További információk: https://www.runaway.hu/patakpart-futoverseny

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük