Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
több, mint 30 nap múlva2021. október 30. (szo)0.5 / 1 / 6.5 / 10.5 / 21kmBalatonfüredTovábbi infoCímke , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend balatonfüredi eseményünk, amelyet 2021-ben október végére szervezünk meg, a szívünkhöz legközelebb álló balatoni városban – immáron nyolcadik alkalommal. A résztvevők összesen három táv közül választhatnak, a félmaratoni számra pedig a váltóban versenyzőket is fogadjuk. A szurkolózónának, a versenyközpontnak és a rajtzónának a gyönyörű Vitorlás tér ad otthont.
A pólókon és az érmeken szereplő talpak a THSN Újszülöttekért Programot jelképezik. A Generali ennek a globális kezdeményezésnek a keretében hívja fel a figyelmet a koraszülések megelőzésének fontosságára, valamint célul tűzi ki a várandósság, újszülött ellátás körüli társadalmi és szakmai szemléletformálást, edukációt. A programról részletesebben ITT olvashattok!
👉 DÁTUM ÉS HELYSZÍN
2021. október 30.
Balatonfüred, Vitorlás tér
👉 TÁVOK
6,5 km // 10,5 km // 21,1 km
👉 GYERMEKFUTAMOK
500 m // 1000 m
👉 KATEGÓRIÁK
Egyéni férfi
Egyéni női
Váltó
👉 LÉTSZÁMLIMIT
3000 fő
👉 KÖRNYEZETBARÁT FRISSÍTÉS
2021 évtől minden versenyünkön a frissítőpontokon és a végfrissítéskor kizárólag saját poharadba, vagy kulacsodba töltöd az általunk biztosított izotóniás italt és vizet, így közös erővel minimalizálhatjuk versenyünk ökológiai lábnyomát!
👉 További infó és NEVEZÉS: https://futas.maratonman.hu/generali-run-2021/
https://www.vprofil.hu

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...