Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

BRENDON BEACH RUN (2022-08-13)

Futás info

futónaptár
vége2021. október 30. (szo)0.5 / 1 / 6.5 / 10.5 / 21kmBalatonfüredTovábbi infoCímke , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend balatonfüredi eseményünk, amelyet 2021-ben október végére szervezünk meg, a szívünkhöz legközelebb álló balatoni városban – immáron nyolcadik alkalommal. A résztvevők összesen három táv közül választhatnak, a félmaratoni számra pedig a váltóban versenyzőket is fogadjuk. A szurkolózónának, a versenyközpontnak és a rajtzónának a gyönyörű Vitorlás tér ad otthont.
A pólókon és az érmeken szereplő talpak a THSN Újszülöttekért Programot jelképezik. A Generali ennek a globális kezdeményezésnek a keretében hívja fel a figyelmet a koraszülések megelőzésének fontosságára, valamint célul tűzi ki a várandósság, újszülött ellátás körüli társadalmi és szakmai szemléletformálást, edukációt. A programról részletesebben ITT olvashattok!
👉 DÁTUM ÉS HELYSZÍN
2021. október 30.
Balatonfüred, Vitorlás tér
👉 TÁVOK
6,5 km // 10,5 km // 21,1 km
👉 GYERMEKFUTAMOK
500 m // 1000 m
👉 KATEGÓRIÁK
Egyéni férfi
Egyéni női
Váltó
👉 LÉTSZÁMLIMIT
3000 fő
👉 KÖRNYEZETBARÁT FRISSÍTÉS
2021 évtől minden versenyünkön a frissítőpontokon és a végfrissítéskor kizárólag saját poharadba, vagy kulacsodba töltöd az általunk biztosított izotóniás italt és vizet, így közös erővel minimalizálhatjuk versenyünk ökológiai lábnyomát!
👉 További infó és NEVEZÉS: https://futas.maratonman.hu/generali-run-2021/
https://www.vprofil.hu

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.