Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. november 30. (csü), 17:30nincs adatBudapest, Margit-szigetTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

"Növessz bajuszt, és ments meg egy manust!"

A Generali Biztosító kollégái idén is csatlakoztak a Movember mozgalomhoz, hogy összefogásukkal támogassák a mozgalom célját és a felhívást, miszerint a megelőzés, a rendszeres szűrővizsgálatok, valamint az egészséges életmód nagyon fontos férfiak és nők életében egyaránt.

Mi is az a Movember? Egy mozgalom, amelynek kapcsán a csatlakozó férfiak novemberben, egy teljes hónapra félreteszik a borotvát és világszerte megnövesztik bajszukat. Ezzel a gesztussal kívánják felhívni férfitársaik figyelmét, és jelezni számukra, hogy nem csak nekik, de családjaik, barátaik számára is fontos, hogy törődjenek saját egészségükkel. Másik, nem titkolt célkitűzése a mozgalomnak, hogy a férfiak közös erővel felvegyék a harcot az egyik legelterjedtebb férfibetegség, a prosztatarák ellen.

A Generali Biztosítónál tehát az egész hónap a Movemberről, a prevenció fontosságáról szól belső kommunikációban, vannak házon belüli szűrések és sok kolléga bajuszt is növeszt. A novemberi MOVEMBER kampány zárása képpen a Generali és a Runner's World futócsapatai közös futást szerveznek a Margit-szigeten az egészséges életmód jegyében. Egy munka utáni, jó hangulatú szigetkörre számíthatsz, ahol lesz lehetőséged beszélgetni a Runner's World csapatával is.

A közösségi futást a Runner's World szakértője, Markocsán Sándor "Sanyosz" vezeti, aki szívesen válaszol a futással kapcsolatos kérdéseitekre: http://www.runnersworld.hu/szakertok/markocsan-sandor/210

Átöltözési, csomagmegőrzési lehetőséget biztosítunk.

Találkozó: 17:30, Margitszigeti Atlétikai Centrum
Futás kezdete: 17:45

Ugye te is ott leszel? Bajuszviselet nem kötelező, de a legkackiásabb bajusz viselójét meglepetéssel jutalmazzuk ;)!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük