Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. nov. 11. (sze)
2021. ápr. 1. (csü)
142 napos6.5 / 10.5 / 21kmnincs adatTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

❗️GENERALI VIRTUAL RUN NEVEZÉS INDUL❗️
👉 https://www.vprofil.hu/nevezes/generali-virtual-run-2020
Sokan kértétek, hogy legyen lehetőség Generali Virtual Run 2020 futásra, ezért mi megszerveztük nektek! Úgy döntöttünk, hogy az érvényben lévő szabályok betartása mellett, figyelembe véve a szigorításokat, szeretnénk lehetőséget biztosítani egy virtuális verseny teljesítésére!
👉 VERSENY TELJESÍTÉS IDŐSZAKA: 2020. november 11-től 2021 március 1-ig
👉 VERSENYKATEGÓRIÁK
– 6,5 km egyéni női és férfi kategória
– 10,5 km egyéni női és férfi kategória
– félmaraton egyéni női és férfi kategória
👉 TELJESÍTÉS HELYSZÍNE:
Az általad választott távot ott és akkor teljesíted amikor szeretnéd, de kérjük, hogy minden esetben az aktuális járványügyi lokális szabályokat és az általad választott útvonalra vonatkozó Kresz szabályokat tartsd be!

👉 Mit adunk cserébe?
Minden teljesítő egyedi Generali Run befutóérmet és a 2020 évi Generali Run egyedi MIZUNO technikai futópólóját kapja. hogy emlékezz, te a karanténban is teljesítettél és lefutottad!🥇👕
👉 A teljesítés után a dokumentáció feltöltése a Generali Virtual Run 2020 eseményhez opcionális, nem kötelező, viszont a feltöltők között az esemény zárásakor 2021 évi Maratonman Versenysorozat ajándék nevezést sorsolunk ki!
👉 NEVEZÉSI DÍJAK
- 2990 Ft, amely érem és Mizuno póló díját tartalmazza, amennyiben ezt a 1138 Budapest Népfürdő utca 5/ c alatti nevezési irodában személyesen veszed át.
- 4490 Ft, amely érem és Mizuno póló díját, továbbá a nevezéskor megadott postacímre a postaköltséget is tartalmazza, amennyiben érmedet és pólódat nem személyesen veszed át.
Generali Run 2020 nevezéssel rendelkező futóknak:
- 1990 Ft, amely az érmet és – a nevezéskor megadott postacímre – a postaköltséget is tartalmazza, amennyiben érmedet nem személyesen veszed át. Amennyiben érmedet személyesen veszed át a versenyirodában, úgy az érem számodra díjtalan.

TOVÁBBI INFÓ ITT 👉 https://futas.maratonman.hu/generali-virtual-run-2020/
NEVEZÉS ITT👉 https://www.vprofil.hu/nevezes/generali-virtual-run-2020
HAJRÁ!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük