Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. nov. 11. (sze)
2021. ápr. 1. (csü)
142 napos6.5 / 10.5 / 21kmnincs adatTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

❗️GENERALI VIRTUAL RUN NEVEZÉS INDUL❗️
👉 https://www.vprofil.hu/nevezes/generali-virtual-run-2020
Sokan kértétek, hogy legyen lehetőség Generali Virtual Run 2020 futásra, ezért mi megszerveztük nektek! Úgy döntöttünk, hogy az érvényben lévő szabályok betartása mellett, figyelembe véve a szigorításokat, szeretnénk lehetőséget biztosítani egy virtuális verseny teljesítésére!
👉 VERSENY TELJESÍTÉS IDŐSZAKA: 2020. november 11-től 2021 március 1-ig
👉 VERSENYKATEGÓRIÁK
– 6,5 km egyéni női és férfi kategória
– 10,5 km egyéni női és férfi kategória
– félmaraton egyéni női és férfi kategória
👉 TELJESÍTÉS HELYSZÍNE:
Az általad választott távot ott és akkor teljesíted amikor szeretnéd, de kérjük, hogy minden esetben az aktuális járványügyi lokális szabályokat és az általad választott útvonalra vonatkozó Kresz szabályokat tartsd be!

👉 Mit adunk cserébe?
Minden teljesítő egyedi Generali Run befutóérmet és a 2020 évi Generali Run egyedi MIZUNO technikai futópólóját kapja. hogy emlékezz, te a karanténban is teljesítettél és lefutottad!🥇👕
👉 A teljesítés után a dokumentáció feltöltése a Generali Virtual Run 2020 eseményhez opcionális, nem kötelező, viszont a feltöltők között az esemény zárásakor 2021 évi Maratonman Versenysorozat ajándék nevezést sorsolunk ki!
👉 NEVEZÉSI DÍJAK
- 2990 Ft, amely érem és Mizuno póló díját tartalmazza, amennyiben ezt a 1138 Budapest Népfürdő utca 5/ c alatti nevezési irodában személyesen veszed át.
- 4490 Ft, amely érem és Mizuno póló díját, továbbá a nevezéskor megadott postacímre a postaköltséget is tartalmazza, amennyiben érmedet és pólódat nem személyesen veszed át.
Generali Run 2020 nevezéssel rendelkező futóknak:
- 1990 Ft, amely az érmet és – a nevezéskor megadott postacímre – a postaköltséget is tartalmazza, amennyiben érmedet nem személyesen veszed át. Amennyiben érmedet személyesen veszed át a versenyirodában, úgy az érem számodra díjtalan.

TOVÁBBI INFÓ ITT 👉 https://futas.maratonman.hu/generali-virtual-run-2020/
NEVEZÉS ITT👉 https://www.vprofil.hu/nevezes/generali-virtual-run-2020
HAJRÁ!

Megosztás