Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt a kormány minden rendezvényt általánosan betiltott, így nagy valószínűséggel azok a futások sem lesznek megtartva, ahol nem frissítik az infókat. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), jelezzétek felénk! Köszönjük!

Ha valahol mégis megtartják a futást, akkor magánvélemény, egy ápoló barátjaként: #maradjotthon

Szintén köszi!

Futás info

futónaptár
több, mint 30 nap múlva2020. május 10. (vas)6 / 21kmCsolnokTovábbi infoCímke , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Második alkalommal rajtolunk Csolnokról és futjuk körbe a bányászhagyományokban gazdag vidéket: Csolnok - Tokod - Annavölgy - Sárisáp - Csolnok útvonalon, jórészt terepen.
Félmaraton pálya megújul: beköszönünk Tokodra is és onnan "könnyed" mászás következik a Hegyes-kő felé... és aztán Sárisápon is kevesebb lesz a flaszter.

6000m és gyerekfutások is lesznek. Ha szeretnél nevezni, írj nekem (kalandfutasok@gmail.com), vagy kattints a kalandfutas.hu oldalra január 10től. Junior, felnőtt, senior és veterán kategóriákban díjazzuk a legjobbakat.. és persze lesz névreszóló medál is. Szeretettel várunk: Balogh Tomi ötletgazda

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük