Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Ez a futás elmaradt...

Futás info

futónaptár
További infoCímke , , , , , , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Kedves Futók! És nem futók!

Eljött az idő, hogy minden futóversenyes tapasztalatunkat a gyakorlatba is áthelyezve szervezzünk egy remélhetőleg jó hangulatú, színvonalas versenyt és élményfutást.
Mindig egyediben, különlegesben, valami "másban" gondolkodunk. Most is így van ez. Ezt sugallja a verseny neve is.
Választhatsz 10 és 21 km között, ezen kívül pedig eldöntheted, hogy ezt aszfalton vagy terepen teszed e meg?! Mindkét távot elindítjuk ugyanis mindkét lehetőséggel, egy időben ?
Úgyhogy, ha Te a betonnal vagy jóba, de a párod/gyereked/szülőd/futótársad stb. az erdőben, terepen fut szívesen, akár versenyezhettek is, ki ér be előbb. ?Egyszerre indultok, csak más irányba.
De ha a verseny napján gondolod meg magad, és aszfalt helyett terepen indulnál, vagy fordítva, erre is van lehetőséged ?
A gyerekeket se hagyjuk mozgási lehetőség nélkül. A fürdő területén belül kijelölt kb (maximum) 1 km-es pályán futhatnak egy jót, és a végén mindenki nyakába a megérdemelt érem kerül.
A gyerek- és a jótékonysági futam megegyezik, vagyis akik szeretnének egy nemes célhoz csatlakozni, ők együtt futnak majd a gyerkőcökkel. Ez a táv viszont nem verseny! A résztvevőknek élményfutás, a szervezőknek pedig a lehetőség arra, hogy az itt befolyt összeget átadjuk egy kedves futótársunknak, barátunknak és családjának, ahol a kisebbik gyerkőc - aki nemrég született - komoly szívelégtelenséggel küzd.
Ez a barátunk egy nagyon életvidám ember, minden pozitiv tulajdonsággal megáldva. Rengeteg versenyen vett részt velünk, és több eseményünkre ellátogatott már. Próbál nagyon pozitiv maradni ebben a nehéz időszakban is, támogatja feleségét, együtt veszik sorra az akadályokat.
Szóval, őket szeretnénk -ha csak kicsit is - támogatni, így is kifejezve feléjük tiszteletünket, barátságunkat, támogatásunkat.
A nevezési lehetőséget és a verseny részleteit, pontos kiírását nemsokára (napokon belül) biztosítjuk az érdeklődők számára!
Kérünk majd mindenkit, hogy a kiírásban leírtakat figyelmesen olvassa el, ebben minden apró részlet megtalálható lesz.
Az új infok, esetleges változások az eseménynél kerülnek majd feltüntentetésre mindig, kövessétek azt.
Addig is, az időpontot a naptárba beírhatjátok, a megosztásokért pedig köszönet ?

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük