Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Ez a futás elmaradt...

Futás info

futónaptár
További infoCímke , , , , , , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Kedves Futók! És nem futók!

Eljött az idő, hogy minden futóversenyes tapasztalatunkat a gyakorlatba is áthelyezve szervezzünk egy remélhetőleg jó hangulatú, színvonalas versenyt és élményfutást.
Mindig egyediben, különlegesben, valami "másban" gondolkodunk. Most is így van ez. Ezt sugallja a verseny neve is.
Választhatsz 10 és 21 km között, ezen kívül pedig eldöntheted, hogy ezt aszfalton vagy terepen teszed e meg?! Mindkét távot elindítjuk ugyanis mindkét lehetőséggel, egy időben ?
Úgyhogy, ha Te a betonnal vagy jóba, de a párod/gyereked/szülőd/futótársad stb. az erdőben, terepen fut szívesen, akár versenyezhettek is, ki ér be előbb. ?Egyszerre indultok, csak más irányba.
De ha a verseny napján gondolod meg magad, és aszfalt helyett terepen indulnál, vagy fordítva, erre is van lehetőséged ?
A gyerekeket se hagyjuk mozgási lehetőség nélkül. A fürdő területén belül kijelölt kb (maximum) 1 km-es pályán futhatnak egy jót, és a végén mindenki nyakába a megérdemelt érem kerül.
A gyerek- és a jótékonysági futam megegyezik, vagyis akik szeretnének egy nemes célhoz csatlakozni, ők együtt futnak majd a gyerkőcökkel. Ez a táv viszont nem verseny! A résztvevőknek élményfutás, a szervezőknek pedig a lehetőség arra, hogy az itt befolyt összeget átadjuk egy kedves futótársunknak, barátunknak és családjának, ahol a kisebbik gyerkőc - aki nemrég született - komoly szívelégtelenséggel küzd.
Ez a barátunk egy nagyon életvidám ember, minden pozitiv tulajdonsággal megáldva. Rengeteg versenyen vett részt velünk, és több eseményünkre ellátogatott már. Próbál nagyon pozitiv maradni ebben a nehéz időszakban is, támogatja feleségét, együtt veszik sorra az akadályokat.
Szóval, őket szeretnénk -ha csak kicsit is - támogatni, így is kifejezve feléjük tiszteletünket, barátságunkat, támogatásunkat.
A nevezési lehetőséget és a verseny részleteit, pontos kiírását nemsokára (napokon belül) biztosítjuk az érdeklődők számára!
Kérünk majd mindenkit, hogy a kiírásban leírtakat figyelmesen olvassa el, ebben minden apró részlet megtalálható lesz.
Az új infok, esetleges változások az eseménynél kerülnek majd feltüntentetésre mindig, kövessétek azt.
Addig is, az időpontot a naptárba beírhatjátok, a megosztásokért pedig köszönet ?

Megosztás