Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. május 30. (szo)10 / 20 / 29kmGárdonyTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

🐝🐝🐝🐝🐝 Egészségkör... sport és figyelemfelhívás a mézfogyasztás fontosságára és a méhek szerepére is, gyermeknapi megmozdulás egy nemes ügyért! A méh a mézet nem készen találja, hanem az összegyűjtött nyersanyagokból maga gyártja....
Rajtcél bázis: Gárdony, Tó Party Kemping
Programkiírás: egész nap teljesíthető tókerülő vagy csak résztávon (a Pákozdi Arborétumig 20 km vagy Velence, Bence hegy 10 km)
A rajtcél bázison díjmentes a parkolás, mosdó-öltöző használat, van étkezési lehetőség.
🐝😇🤗🏃‍♀️🚶‍♂️🚴‍♂️🥰🐝
A rajtcsomagokat 10:00 órától lehet felvenni14:00 óráig, vagy előre postázással (1. 000,- Ft) kérni. Rajtkaput állítunk fel, egész napos program keretében kitelepülő szponzorokkal, DJ-vel, méz- és magyar termelők közreműködésével várunk mindenkit szeretettel, a strandon lehet fürdeni, játszani, csapatosan letelepülni.
🏃‍♀️🚶‍♂️🚴‍♂️Rajtcsomag átvétel 10:00 órától 14:00 óráig!(vagy postázós)
Frissítő pontunk csak a rajtcél bázisom üzemel, kizárólag a beérkező résztvevők számára tartjuk fent, gyümölcslevek, víz, szőlőcukor, nápolyi, ropi, gyümölcs.
🏃‍♀️🚶‍♂️🚴‍♂️12:00 órától üzemel 15:00 óráig a rajtcél frissítőpont.
🤗😁🎁🎈🛍 13:00 Tombolasorsolás nagyon sok, színvonalas kerékpáros- és szponzori csomaggal!! 500,- Ft/tombola, mindenki a saját nevével játszik és 16:00-ig átvehetők a nyeremények!
A tavat egész nap lehet kerülni, de a frissítésről mindenki maga gondoskodik. Tele van a tókör kerékpár út büfékkel, van kút is.
Szeretettel várunk gyermek résztvevőket, családokat, csapatokat és szervezünk egy adománygyűjtést (nem pénzt szedünk!) hamarosan közzétesszük ezt is. (még folyik az egyeztetés, mert többen megkerestek bennünk a támogatás kérelemmel kapcsolatban)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük