Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. április 14. (szo), 09:007 / 21.1kmGyőrújbarátTovábbi infoCímke , , , , , ,

A futás részletei

23. alkalommal kerül megrendezésre a sokorói dombság vidékén a Győrújbaráti Terepfutás, mely az idei évben Magyarország 2018. évi Hegyifutó Félmaratoni Magyar Bajnoksága, így a klasszikus 7 és 14 km-es távok helyett a versenyzők, most 7 és 21.1 km-es versenyszámokban mérhetik össze tudásukat.

Nevezni itt tudtok --> https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfI-j7u-LEvzE6HUZ_lmSEkJM9K9C1wnw7TdwvYiLg2_T4V1w/viewform

A nevezéseket megnézni itt tudjátok --> https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xF8khBLfW7gx0z6ByPxqpIaXivOCsIoGcGqkSzruG4g/edit#gid=1771180591

Nyílt kategóriában bárki indulhat, aki a kiírásnak megfelelően a versenyre benevez. Az országos bajnokságban azon egyesültek és szakosztályok tagjai indulhatnak, melyek tagjai a Magyar Atlétikai Szövetségnek és rendelkeznek érvényes versenyengedéllyel (MIR), ha a nevezésük a nevezési határidőig beérkezett és a versenyiroda azt el is fogadta.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük