Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. április 7. (vas)0.8 / 3 / 4 / 7 / 21kmGyőrújbarátTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

2019-ben 24. alkalommal kerül megrendezésre a Sokorói dombság emelkedőin és lejtőin a Győrújbaráti Terepfutás, melyen idén is több távon állhatok a rajtvonalhoz (800 m gyermekfutás, 4-, 7- és 21.1 km terepfutás illetve a már kihagyhatatlan 3 km-es SörKrossz).

Ez alkalommal is több Kupasorozatban veszünk részt. A 7 km-es táv a Duna Kupa rövidtávú versenyének a része, míg a 21.1 km-es táv a Duna Kupa hosszútávú, a multiNavigator Hegyifutó Kupasorozat egyik állomása. Illetve a 21.1 km-es verseny idén második alkalommal Magyarország Nyílt Hegyifutó Félmaratoni Bajnoksága is egyben.

Nevezni itt tudtok --> HAMAROSAN!

A nevezéseket megnézni itt tudjátok --> HAMAROSAN!

Nyílt kategóriában bárki indulhat, aki a kiírásnak megfelelően a versenyre benevez. Az országos bajnokságban azon egyesültek és szakosztályok tagjai indulhatnak, melyek tagjai a Magyar Atlétikai Szövetségnek és rendelkeznek érvényes versenyengedéllyel (MIR), ha a nevezésük a nevezési határidőig beérkezett és a versenyiroda azt el is fogadta.

Találkozzunk a rajtvonalnál április 7-én!

Megosztás