Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2015. szeptember 26. (szo), 09:00nincs adatBudapest, MargitszigetTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Hol vannak Budapesten a legjobb futók? Óbudán, a belvárosban, vagy éppen Zuglóban? Vegyél részt a District Battle Run versenyen és mutasd meg, hogy a ti kerületetekben!

Mit kell ehhez tenned? Gyere el 2015. szeptember 26-án, szombaton 9-13 óra között a Margitszigeti Atlétikai Centrumba és fusd le a szigetkört (5,3 km) a világ 5 legszebb futóhelye közé választott pályán.

Hogy mennyi idő alatt futod le a távot az most nem fontos! A lényeg az, hogy minél többen vegyetek részt és támogassátok szeretett városrészeteket. Az a kerület nyer, mely futói által 9 és 13 óra között a legtöbb kilométert gyűjti össze. A győztes kerület támogatást kap az adidastól meglévő vagy új futóútvonal kijelölésére.

A nevezés díjmentes és a verseny helyszínén lesz rá mód.
Készülj és találkozzunk szeptember 26-án!

Csatlakozz addig is a Boost közösséghez, oszd meg képeidet és futó élményeidet már a felkészülés során a #BOOSTBUDAPEST hashtaggel.

https://www.facebook.com/events/880568505366619/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük