Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt még mindig szigor van a rendezvényeket tekintve, így nagy valószínűséggel azok a futások sem lesznek megtartva, ahol nem frissítik az infókat. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. november 23. (szo)7 / 21kmBadacsonytomajTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Kedves terepfutók!

Idéntől szeretnénk teljesen különválasztani rendezvényünkön a túrát és a futást, ezért a futás egy héttel előbb 2019. november 23-án szombaton lesz!
A Tanúhegyek nyomában sorozat része, így a tavaly megismert szép érem megszerezhető, de idén csak a két új táv lesz (21 és 7 km), ami saját nevet is kapott: Hableány félmaraton és Kis Hableány 7 km.
Természetesen szeretnénk, ha a dobogóért komoly verseny folyna, de alapvetően az a cél, hogy legyen így év vége felé egy lazább hétvége, amikor nem rohanunk haza, és néhány pohár bor és esetleg egy borvacsora mellett kicsit jólérezzük magunkat. Szeretnénk élménybeszámoló jellegű előadásokat. Eddig úgy néz ki, hogy ráér László Fridrich, és mesél nekünk a TDG-s élményeiről. A többi potenciális jelölttel folyamatosan történik az egyeztetés.
A két útvonal:
Hableány félmaraton: http://bit.do/e86bT
Kis Hableány 7 km: http://bit.do/e86gD

TOVÁBBI RSZLETEK HAMAROSAN!
Akit érdekel, kattintson az "ott leszek", vagy "érdekel" gombok valamelyikére! :)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük