Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. október 31. (ked), 19:00nincs adatDombóvárTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a 4. alkalommal megrendezésre kerülő Halloween futásunkra!
2017-10-31-én, kedden este gyülekező 19 órától a Spar parkolóban Dombóváron. Gyülekező után indulás együtt, a mezőny remélhetőleg végig együtt halad. Az útvonal idén is ismeretlen a futók számára, a táv kb. 4 km. A tempó lassú, lényeg az ÉLMÉNY futáson van :) Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy idén is készülünk rémes meglepetésekkel a táv alatt. :)
Nevezési díj természetesen nincs, de rémséges sütiket, sósat, innivalót szívesen fogadunk, amolyan "batyus" jelleggel, amit a futás után együtt fogyaszthatunk el.
18 éven aluliak csak szülői, vagy felnőtt felügyelete mellett vehet részt az eseményen. Felelősséget mások testi épségéért nem vállalunk. A változás jogát fenntartjuk.
Egyéb infok folyamatosan kerülnek feltöltésre! :)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük