Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
vége2017. február 1. (sze), 18:303 / 7 / 12kmBudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Hammer CITYRUN! - 3K, 7K és 12K

Rajt: 19:00

Útvonal:
HAMAROSAN!

Happy Hours és Happy Run a Hammerrel!

Az új esztendő első szerdájától, minden héten találkozhatsz velünk, hogy egy jót futssunk az esti Budapest csodás fényeinél, ahol nem csak egy vidám társaság, kontrollált edzés vár, hanem lehetőséged van élesben is kipróbálni a Hammer Nutrition kimondottan állóképességi sportolókra kifejlesztett termékeit.

Változatos útvonalakkal (2-3 km kezdőknek, 6-8 km haladóknak ill. 10-15 km a tapasztaltabbaknak) készülünk és minden héten más és más termékünkkel ismertetünk meg, hogy valóban érezhesd melyik üzemanyagunk mire képes és melyik válik be számodra a legjobban, hogy a versenyszezont már minden szempontból készen várd!

Minden alkalommal 3 távon is lehet csatlakozni. Egy 2-3 km-es kezdővel, egy rövidebb és lassabb tempójú haladó, újrakezdő csapat 6-8 km-rel. Valamint egy hosszabb és tempósabb 10-15 km-rel.

A bemutatóterem melletti utcában mélygarázs is található, a futás alatt a bemutatótermünkben megőrizzük értékeidet és lehetőséget biztosítunk a mellékhelyiség használatára is.

Tarts velünk, sportolj velünk és töltsd fel szervezetedet az állóképességi-, ultra- és multisportok specialistájának egészséges és minőségi üzemanyagaival, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból!

Hammer ON! Run with us!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük