Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. április 6. (szo), 11:000.5 / 5.6 / 11.2kmZircTovábbi infoCímke , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

A futam szlogenje: "Csak szállok, mint a sóhaj és a béke veletek!" Oltári érmet tervezünk Nektek, totál Hippie-korszak és a reklámunkon a futó Hippie csóka is rajta lesz, a póló meg nagyon brutál vicces lesz! Csak, hogy ne unatkozzatok és megtörjük a monotóniát :) Koedukált futam vagy túra :) Szervezünk Nektek egy Dilifutamot Zircen a Bagolyvár Fogadó Rajtközponttal. Rendhagyó futam, mi folyamatosan ötletelünk és higgyétek el, nem fog csalódást okozni sem az érem, sem a Stáb :) Próbálunk egy kis Hippie hangulatot teremteni Nektek és zeneileg is visszahozzuk az 1960-as éveket. Ami még alap: bárki futhat Hippie cuccban csak legyen rajta Futócipő.
Távok: 5,6 km (kocogó) 7 mérföld (11,2 km) és 500 m gyerektáv és természetesen is nomád túra, ahol érmet és térképet adunk útravalónak és természetesen túraútvonalon a Cseszneki várhoz.
Versenykiírás:
10:30 Rajtcsomag osztás (a túrázók folyamatosan indulnak)
12:00 Gyerek futam (500 m) mindenki befutóérmet kap
12:30 Tombolasorsolás
12:50 Bemelegítés
13:00 Rajtolnak a fő futamok
A futam célja a bulihangulat, így nem időre futtok, hanem kedvtelésből! Mivel az április amúgy is bolondos hónap, így reméljük az időjárás is kegyes lesz. Természetesen lesz bringás felvezetés, sőt motoros-jelmezest is tervezünk ;) És a Bagolyvár retro kisbusza is közreműködik a frissítő ponton , mint a tavalyi Hatalmas Bagolyvári Futamunkon ;) Étkezés: a Bagolyvár fogadó menüjét fogyaszthatjátok futókedvezménnyel de természetesen az étlapról is választhattok kedvetekre ...... A 2 fődíjat a Bagolyvár ajánlja fel az elsőknek!
Díjazások: a gyerekek és a kocogó táv befutóérmet kap, a 7 mérföldesen díjazzuk az első 3 női és első 3 férfi abszolút befutót.
Mindenki nyugodjon meg, őrületes hangulatot produkálunk és a verseny hatalmas színes füstfelhővel indul.... ,amiről Nagy Róbert Speaker Hippie szerkóban gondoskodik :) Szeretettel várunk Zircen a Bagolyvárnál egy laza, link DE vérpezsdítő bulifutáson vagy nomád túrán ♥ Oltári-ütős érmünk lesz és a trikónk sem pite :) Természetesen Beatles is szólni fog, a Szuper DJ -nek köszönhetően ;)

Megosztás