Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. szeptember 26. (szo)6kmNyergesújfaluTovábbi infoCímke , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

/ see English below/

❗ ÚJRANYÍLT A NEVEZÉS❗

NEVEZÉS: https://harddograce.hu/nevezes/

#FCKCORONAVIRUS KÖZÉRDEKŰ
Szeretnénk megkérni Titeket, hogy a magatok, illetve mindannyiunk érdekében fokozottan figyeljünk és ügyeljünk egymásra! Mi a lehetőségekhez képest igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy be tudjuk tartani az egészségügyi szabályozásokat és mindenki komfortosan érezhesse magát a fesztiválterületen és a pályán egyaránt!

Illetve, sajnos az is előfordulhat, hogy az állandóan változó körülmények miatt mi is kénytelenek leszünk bizonyos módosításokra, de folyamatosan figyelemmel követjük a híreket, így mindenről azonnal tájékoztatunk Titeket!

VÉGRE ITT A HDR BASE!

Már ismered a HDR életérzést? Vagy még csak most ismerkednél vele?

Ha szereted a kihívásokat, a futást és még kutyás is vagy, akkor ne hezitálj, ez a program tuti, hogy Neked és négylábú futótársadnak való!

Álljatok rajthoz a HDR Base (6km, 16 akadály) szeptember 26-ai versenyén Nyergesújfaluban!

Kutyakemény nap lesz, azt nem tagadjuk, de biztosak vagyunk benne, hogy bírni fogjátok! Nevezz és meglátod!

NE FELEDJÉTEK: MÓDOSULT A VERSENYSZABÁLYZATUNK! A HDR versenyeken már CSAKIS HÁMMAL ÉS FUTÓÖVVEL, illetve HÁMMAL ÉS PÓRÁZZAL lehet indulni! Tavaly ősz óta NÉGYLÁBÚ VERSENYZŐINKNEK KÖTELEZŐ AZ ÉRVÉNYES KOMBINÁLT OLTÁS (DHPPiL) megléte!

ÁRAK:
harddograce.hu/nevezes/nevezesi-dijak-kedvezmenyek

VERSENYSZABÁLYZAT: https://harddograce.hu/nevezes/versenyszabalyzat/

VERSENYRÉSZLETEK:
🎯 Táv: Felnőtt: 6 km
🚧 Akadályok: 16

A HDR-en nem csak az idővel versenyzel: harcolsz a cseppet sem könnyű akadályokkal, a néha csökönyös kutyáddal, önmagaddal. Fáradt leszel, fájni fog mindened, a füled is sáros lesz. De a küzdelem végén, amikor a kutyáddal célba értek, csak a győzelem boldogsága marad. Büszke leszel! Magadra és a kutyádra: a kemény párosra!

Alfák csatája!
Alfának érzed magad? Most bizonyíthatod! A 9:00-kor és a 9:15-kor induló futamokban csak akkor nevezz, ha tényleg a minél jobb időeredmény, és a lehető leggyorsabb teljesítés a célod! Rajthoz állhatsz akár csapatban, akár egyéni indulóként. Igyekezz mert összesen 112 kemény igazi Alfának van csak hely!

Hozd el családodat, barátaidat is, akik a pálya mellett szurkolhatnak vagy részt vehetnek az ingyenes programokon.

Részletes információt a versenyről itt találsz: https://harddograce.hu/verseny/

Köszönjük, ha részvételi szándékod az "Ott leszek" gomb megnyomásával jelzed! :) Ha nemcsak látogatóként érdekel a verseny, hanem indulnál is, használd ezt a linket a nevezéshez: nevezes.harddograce.hu (A versenyen csak érvényes nevezéssel lehet indulni!)

Ha utazótársat kerestek, vagy esetleg lenne még hely a kocsitokban, adjatok hírt róla a Hard Dog Race® // TELEKOCSI csoportban!

Bővebb információt a Hard Dog Race-ről itt találsz: https://harddograce.hu/
Ha kérdésed van, írnál nekünk, akkor a hdrteam@harddograce.hu címre várjuk a leveledet.

--
ENGLISH

❗ REGISTRATION IS OPEN❗

REGISTER HERE: https://harddograce.eu/application/

#FCKCORONAVIRUS INFORMATION
Please make sure to pay attention to one another and be safe! We will try our best to keep all the health care regulations and also to organize a race where all of you will feel comfortable and safe.

Unfortunately, there is a possibility that due to the constantly changing circumstances we will be forced to make some changes, but we will let you know as soon as possibleifsomething important happens!

HDR BASE IS FINALLY HERE!

Do you know the HDR lifestyle?
Or are you still preparing for it?

If you enjoy a good challenge and running, and you’re also a dog person, then this event is just perfect for you!

HDR Base race - 6 km, 16 obstacles

It will be a tough day. Will you endure? Apply and find out!

DO NOT FORGET THAT WE HAVE MADE SOME CHANGES! As HDR improves, as a part of this process we have come to a decision that you can ONLY participate in the HDR races WITH A HARNESS! You can run with a harness and a running belt, or with a harness and a leash. Also OUR FOUR-LEGGED RACERS HAVE TO HAVE A MANDATORY, VALID COMBINED VACCINATION (DHPPiL)!

RULES & CONDITIONS:
https://harddograce.eu/application/rules-of-competition/

FEES:
https://harddograce.eu/application/application-fees-discounts/

RACE DETAILS
🎯 Distance: 6 km
🚧 Obstacles: 16

In HDR, you will not only compete against time; you’ll have to overcome tough obstacles, your dog’s stubbornness and even yourself. You’ll be tired and aching, you’ll be covered in mud to your ears. But at the end, when you cross the finish line, you’ll feel happy and proud – proud of yourself and your dog: the hard-core duo.

Don't forget about the Battle of the Alphas. Do you think you’re an Alpha? Prove it! Only apply for the 9:00 and 9:15 slotsifyou’re indeed trying for the best possible time you can achieve. You may apply in a team or as a solo participant. Hurry up though, because only 112 hard-boiled Alphas can participate.

Bring your friends and family, who can cheer you along the track or participate in our FREE events.

We thank you for pressing the ‘I’ll be there’ buttonifyou wish to be there. :) If you want to do more than just spectate, that is, you wish to participate in the race, use the following link: : https://nevezes.harddograce.hu/ (You may only participate with a valid application.)

If you have any questions or comments, we’re happy to hear from you at hdrteam@harddograce.hu.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük