Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. március 23. (szo)2 / 6kmPomázTovábbi infoCímke , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

NOT JUST RUN - NE CSAK FUSS, VÁLLALJ FELELŐSSÉGET!

EGY TEREPFUTÓVERSENY A FELELŐS KUTYATARTÁSÉRT

Elérkezett az idő, amire úgy vártatok! Kattintsatok a linkre, olvassatok át alaposan mindent, és, hajrá, NEVEZZETEK!

ITT: http://harddograce.hu/nevezes/

Van néhány KIEMELTEN FONTOS hírünk is ezzel kapcsolatban!

? MÓDOSULT A VERSENYSZABÁLYZATUNK! Eljött az idő a HDR fejlődési folyamatának részeként, hogy mostantól, így a Not Just Run-on is, már CSAKIS HÁMMAL ÉS FUTÓÖVVEL, illetve HÁMMAL ÉS PÓRÁZZAL lehet indulni a versenyen! Nyakörvvel futni a pályán mostantól nem lehet!
Ezzel kapcsolatban még jelentkezünk, hiszen készülünk egy olyan meglepetéssel, aminek biztosan mindannyian örülni fogtok! Annyit elárulhatunk, hogy tuti nem marad senki hám nélkül ;)

ÁRAK: harddograce.hu/nevezes/nevezesi-dijak-kedvezmenyek

VERSENYSZABÁLYZAT: https://harddograce.hu/nevezes/versenyszabalyzat/

VERSENYRÉSZLETEK

? Távok:
Felnőtt: 6+ km
Junior: 2+ km

?? A HDR Not Just Run felnőtt távján (6+ km) versenyzőként részt vehet minden 12. életévét betöltött olyan kiskorú, aki megfelel a versenyszabályzat 1.2.1 pont szerinti feltételeinek és a versenyen való részvételéhez törvényes képviselője írásban hozzájárult. A HDR Not Just Run Juniorra továbbra is a 8-14 évesek nevezhetnek.

?‍♂️ Kifejezetten ajánljuk ezt a versenyt azoknak, akik még csak most ismerkednének a Hard Dog Race világával! Tökéletes belépő egy Base verseny előtt, hiszen mesterséges akadályok nincsenek, a hangulat, illetve a szervezés azonban hamisítatlan HDR minőség!

????????????????????

JUST RUN
Kicsit kilépve az akadályfutás keretei közül, ezt a versenyt úgy alkotjuk meg, hogy az egyetlen akadály a természet és persze a saját gyengeségünk! Míg a Base & Wild versenyeken a legkülönbözőbb mesterségesen épített és természetes akadályokat kell leküzdenünk, itt “csupán” a régi ellenfél maradt: saját magunk. De itt is a hat lábé, két szívé és egy büszkeségé a főszerep!

‼️ Nincsenek akadályok, csupán a terep, a táj, a futócipőd és a kutyád. Itt „csak” futni kell. ‼️

NOT JUST RUN
A JUST RUN már önmagában is egy lehetőségekkel teli verseny, de mi, HDR-esek általában nem állunk meg az első lépcsőfoknál. Tovább vittük az ötletet, csavartunk rajta egyet, és megtöltöttük plusz tartalommal.

Ha a NOT JUST RUN versenyen indulsz, biztos lehetsz benne, hogy nem csupán „csak” futni fogsz! Minden egyes lépésednek fontos célja lesz!

????????????????????

De, mi is ez a cél pontosan?

MÁRCIUS 23-ÁN AZ ÖNZETLENÜL PARTNEREINKÉRT FUTUNK, ILLETVE AZÉRT, HOGY MINÉL TÖBB NÉGYLÁBÚ BARÁTUNKNAK LEHESSEN SZEBB JÖVŐJE!

Mint tudjátok, kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a FELELŐS KUTYATARTÁS fogalma minél több emberhez eljusson, és minél többen tisztában legyenek vele, mit is jelent ez pontosan. Éppen ezért, elindítunk egy hosszútávú kampányt, amelynek első lépése ez az új típusú versenyszám, a HDR NOT JUST RUN!

MÁRCIUS 23-ÁN, POMÁZON, az Önzetlenül Partnereinké lesz a főszerep! Róluk bővebb infó: https://harddograce.hu/onzetlenul/

A nevezésetek során mindannyian ki tudtok majd választani egyet, a velünk együttműködő 8 partnerünk közül, és értük fogtok futni az egész verseny alatt!

Ha benne vagytok az első három helyezettben, a nyereményetek az általatok előre kiválasztott Önzetlenül partnerünkhöz kerül! (De ne aggódjatok, természetesen, Ti sem távoztok majd üres kézzel!)

Ráadásul, a nevezési díj egy részével is a 8 menhelyet támogatjátok, hiszen nekik ajánljuk fel a befizetett összeg XXX %-át!

?‍♂️ Ne magadért fuss, fuss a jó ügy érdekében! Hajts ki a lelked, hogy segíthess másokon! ?‍♂️

????????????????????

Hogyan tovább? Merre tart a NOT JUST RUN?

Szerintünk a FELELŐS KUTYATARTÁSNAK 3 fő alappillére van:

1. Ki vagyok én, milyen kutya passzol hozzám? - HARD DOG CHOICE
- Milyen az életstílusom, milyen az anyagi helyzetem, milyen típusú kutya passzolna hozzám?

2. Menhely, vagy tenyésztő? - HARD DOG QUEST
- Előnyök, kihívások mind a két oldalról
- Mindenképp nézzünk alaposan utána, honnan kerül a kutya a családba!

3. Hogyan tovább? - HARD DOG TRUST
- Ivartalanítás
- Egészség, képzés, boldogság

A NOT JUST RUN kampányunk során szeretnénk mindezeket bővebben kifejteni, és hasznos tanácsokkal, tippekkel ellátni Titeket, illetve minden, még egyelőre társat kereső, leendő gazdit.

Ahhoz, hogy hatékonyan segíthessük a menhelyek munkáját, Rátok is szükség van, sőt! Tegyétek meg az első és legfontosabb lépést, álljatok rajthoz a HDR NOT JUST RUN március 23-i versenyén a pomázi Magyar Vár - Pomáz pályán!

Kutyakemény nap lesz! Bírni fogod? Nevezz és kiderül!

FELNŐTT // CSAPAT // JUNIOR kategóriákban tudtok nevezni, ezen a linken: harddograce.hu/nevezes
(A versenyen csak érvényes nevezéssel lehet indulni!)

Hozd el családodat, barátaidat is, akik a pálya mellett szurkolhatnak vagy részt vehetnek az INGYENES programokon.

Részletes információt a versenyről itt találsz: harddograce.hu/verseny

Bővebb információt a Hard Dog Race-ről itt találsz: harddograce.hu. Ha kérdésed van, írnál nekünk, akkor a hdrteam@harddograce.hu címre várjuk a leveledet.

Megosztás