Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2021. október 30. (szo)nincs adatVácdukaA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

HAT LÁB KÉT SZÍV, SOK GYEREK.
MOST AKKOR CSAK FUTUNK, VAGY NEM CSAK FUTUNK, VAGY HOGY IS VAN EZ?

Persze, hogy futunk! Mindenkor, minden körülmények között, de, ahogyan már két éve, idén is egy kicsit máshogy.

A már megszokott Base és Wild & Junior akadálypályás futóversenyeink mellé 2019-ben egy újabb, különleges koncepciót álmodtunk meg, így született a Not Just Run, a Hard Dog Race márka örömfutama, amelynek keretében minden évben valamilyen számunkra fontos, nemes ügyet támogatunk!

JUST RUN

Kicsit kilépve az akadályfutás keretei közül, ezt a versenyt úgy alkottuk meg, hogy az egyetlen akadály a természet és persze a saját határaink! Míg a Base & Wild versenyeken a legkülönbözőbb mesterségesen épített és természetes akadályokat kell leküzdenünk, itt “csupán” a régi ellenfél maradt: saját magunk. De itt is a hat lábé, két szívé és egy büszkeségé a főszerep!

NOT JUST RUN

A JUST RUN már önmagában is egy lehetőségekkel teli verseny, de mi, HDR-esek általában nem állunk meg az első lépcsőfoknál. Továbbvittük az ötletet, csavartunk rajta egyet, és megtöltöttük plusz tartalommal.

Ha a NOT JUST RUN versenyen indulsz, biztos lehetsz benne, hogy nem csupán „csak” futni fogsz! Minden egyes lépésednek fontos célja lesz!

MÁR AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD IS SZÉP CÉL, DE MIT ADHATUNK MÉG?

A Not Just Run a HDR jótékonysági futama, aminek keretében minden évben egy nonprofit szervezetet/alapítványt, vagy éppen egy számunkra fontos, jó ügyet támogatunk.

2019-ben a menhelyek voltak a fókuszban, míg tavaly a 10 millió Fa projekttel működtünk együtt. Idén, 2021-ben pedig egy számunkra nagyon fontos, és hozzánk nagyon közel álló téma, a gyermekoktatás és a kutyatartási kultúra fejlesztése mellett állunk ki. Fő támogatottunk az InDaHouse Egyesület, akik önkéntes segítőikkel a borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel. Céljuk, hogy a hozzájuk járó gyerekek önmegvalósító, felelős, a saját sorsukat irányító felnőttekké váljanak, akik a tőlük kapott támogatást be tudják építeni majd a saját gyermekeik nevelésébe.

Azon felül, hogy az Egyesület számára ajánljuk fel a Not Just Run versenyre érkezett nevezésekből befolyt összeg egy részét, a Duna Dog Center Alapítvány, Aurora Borealis Oktatási Alapítvány és a Varázsmancsok Kutyás terápia szakembereivel együttműködve, előadás sorozatot is tartunk majd az InDaHouse által szervezet gyermekcsoportok részére.

Az előadássorozat célja, a felvilágosítás mellett az állat-, azon belül is, hangsúlyosan a kutyatartási kultúra fejlesztése. A programunk során többek között olyan kérdésekről beszélgetünk majd a gyerekekkel, mint például, hogy mitől társállat a kutya, hogyan válhat a család részévé, illetve, hogy milyen bánásmódot érdemel? A foglalkozásokra elvisszük majd négylábú segítőinket is, hogy közösen fedezzük fel az állatok csodás világát.

Helyszín: Hungary 2167 Vácduka

Megosztás