Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. október 12. (szo)12kmEgerTovábbi infoCímke , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

? WILD VADDÁ! ?

Hozd ki magadból az ősi ösztönöket, feszegesd a határaidat és lépj ki a komfortzónádból!

Hogy mi vár Rád és négylábú futótársadra? 12 km és 22 akadály - egy olyan kihívás, amiben még nem volt részetek!

Nevezni itt tudsz: https://harddograce.hu/nevezes/

A HDR Wild-on csak 18 év felettiek indulhatnak! Hogy miért? Mert a Base sem volt könnyű, de a Wild már tényleg nem gyerekjáték. Részletes információt a versenyről itt találsz: https://harddograce.hu/verseny/

Ne felejtsd el, a HDR-en nem csak az idővel versenyzel: harcolsz a cseppet sem könnyű akadályokkal, a néha csökönyös kutyáddal, önmagaddal. Fáradt leszel, fájni fog mindened, a füled is sáros lesz. De a küzdelem végén, amikor a kutyáddal célba értek, csak a győzelem boldogsága marad. Büszke leszel! Magadra és a kutyádra: a kemény párosra!

Ha teljesítetted a HDR Not Just Run versenyt és a HDR Base-t, már csak egy lépés választ el a "Büszkeség Piramisának" összerakásától! Ha a Wild-on is célba érsz, a közös dicsőségen túl a Tiétek lehet a Piramis harmadik érme is!

-

Hozd el családodat, barátaidat is, akik a pálya mellett szurkolhatnak, vagy, ha úgy tartja kedvük, részt vehetnek az INGYENES programokon! Találkozhattok "Önzetlenül" partnereinkkel, akik tanácsaikkal segítenek, hogy még felelősebb kutyatartók lehessetek és gazdára váró kutyusokkal is megismerkedhettek.

Köszönjük, ha részvételi szándékodat az "Ott leszek" gomb megnyomásával jelzed! :) Ha nemcsak látogatóként érdekel a verseny, hanem indulnál is, használd ezt a linket a nevezéshez: https://harddograce.hu/nevezes/ (A versenyen csak érvényes nevezéssel lehet indulni!)

Bővebb információk a Hard Dog Race-ről: http://harddograce.hu/

Ha kérdésed van, írnál nekünk, akkor a hdrteam@harddograce.hu címre várjuk a leveledet.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük