Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2022. május 7. (szo)12kmEplényTovábbi infoCímke , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

- see English below-
🐺 WILD VADDÁ - ÚJRA ITT A HDR LEGNAGYOBB KIHÍVÁSA! 🐺
2019 óta először, ISMÉT HÍV A VADON SZAVA! Hozd ki magadból az ősi ösztönöket, feszegesd a határaidat és lépj ki a komfortzónádból! Új helyszín, új pálya, új kihívások! Ezúttal Eplényben, csodás környezeteben építjük fel Nektek a HDR legtöbb kihívást rejtő pályáját, a WILD pályát!
A Síaréna Vibe Park nem csak kirándulásra és libegőzésre tökéletes helyszín tavasszal, de a Wildnak is kiváló terep, majd meglátjátok! Olyan pályát építünk, hogy azt megemlegetitek! 😁😉
Hogy mi vár Rád és négylábú futótársadra?
Egy olyan kihívás, amiben még nem volt részetek!
12+ km, 22 akadály, combos emelkedők, tüdőtágító erdei utak, szemkápráztató magaslatok, embert és kutyát próbáló kihívások - TALÁLKOZUNK MÁJUS 7-ÉN EPLÉNYBEN, a Síaréna Vibe Parkban!

A HDR-en nem csak az idővel versenyzel: harcolsz a cseppet sem könnyű akadályokkal, a néha csökönyös kutyáddal, önmagaddal. Fáradt leszel, fájni fog mindened, a füled is sáros lesz. De a küzdelem végén, amikor a kutyáddal célba értek, csak a győzelem boldogsága marad. Büszke leszel! Magadra és a kutyádra: a kemény párosra!
A HDR Wild-on csak 18 év felettiek indulhatnak! Hogy miért? Mert a Base sem könnyű, de a Wild már tényleg nem gyerekjáték.
Alfák csatája!
Alfának érzed magad? Most bizonyíthatod! A 9:00-kor és a 9:15-kor induló futamokban csak akkor nevezz, ha tényleg a minél jobb időeredmény, és a lehető leggyorsabb teljesítés a célod! Rajthoz állhatsz akár csapatban, akár egyéni indulóként. Igyekezz mert limitált számú igazi Alfának van csak hely!
NE FELEDJÉTEK: MÓDOSULT A VERSENYSZABÁLYZATUNK! A HDR versenyeken már CSAKIS HÁMMAL ÉS FUTÓÖVVEL, illetve HÁMMAL ÉS PÓRÁZZAL lehet indulni! Tavaly ősz óta NÉGYLÁBÚ VERSENYZŐINKNEK KÖTELEZŐ AZ ÉRVÉNYES KOMBINÁLT OLTÁS (DHPPiL) megléte!
VERSENYRÉSZLETEK:
🎯 Táv: Felnőtt: 12 km (+/-)
🚧 Akadályok: 22
NEVEZÉS ELŐTT MINDENKÉPP ÉRDEMES ÁTOLVASNI A GYAKORI KÉRDÉSEKET!
👉 https://harddograce.hu/gyakran-ismetelt-kerdesek/
----------------------------------
ENGLISH
🐺 BE WILD - FINALLY, THE TOUGHEST HDR RACE IS HERE AGAIN! 🐺
A NEW TRAIL, A NEW VENUE, NEW CHALLENGES! We will build the longest and toughest track among the HDR races in Eplény this year, in a beautiful scenery!
HDR Base was tough, but do you think that you still have stamina? Or perhaps you'd like to try the wildest track of HDR, skipping the basics? Then welcome to the HDR WILD Race!
What should you expect?
If you're over 18 years, then HDR Wild will be one of the biggest challenges you'll ever face with your dog! 12 km and 22 obstacles!
This is a race you'll need all your willpower to complete, but once you will cross the finish line you will be sooo proud! Both of yourself and your dog!
Don't forget about the Battle of the Alphas. Do you think you’re an Alpha? Prove it! Only apply for the 9:00 and 9:15 slotsifyou’re indeed trying for the best possible time you can achieve. You may apply in a team or as a solo participant. Hurry up though, because there are only a limited number of places for Alphas!
DO NOT FORGET THAT WE HAVE MADE SOME CHANGES! As HDR improves, as a part of this process we have come to a decision that you can ONLY participate in the HDR races WITH A HARNESS! You can run with a harness and a running belt, or with a harness and a leash. Also OUR FOUR-LEGGED RACERS HAVE TO HAVE A MANDATORY, VALID COMBINED VACCINATION (DHPPiL)!
RACE DETAILS
🎯 Distance: 12 km (+/-)
🚧 Obstacles: 22
BEFORE REGISTRATION IT IS A GOOD IDEA TO READ THE FREQUENTLY ASKED QUESTIONS!

Megosztás