Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
vége2020. október 31. (szo)2 / 6kmDunaújvárosTovábbi infoCímke , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

- see English below -
NOT JUST RUN - FUSS EGY JÓ ÜGYÉRT!
OKTÓBER 31. DUNAÚJVÁROS
Újranyílt a nevezés 2020 utolsó HDR versenyére, a Not Just Run kutyás terepfutó versenyre!
Ahogy tavaly is, idén is minden egyes lépésünknek fontos célja lesz!
🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳
- HAT LÁB, KÉT SZÍV, 1 FA -
A Not Just Run a HDR jótékonysági futama, aminek keretében minden évben egy nonprofit szervezetet/alapítványt, vagy éppen egy számunkra fontos, jó ügyet támogatunk.
Tavaly a menhelyek voltak a fókuszban, idén pedig egy nagyon is aktuális, mindannyiunkat, sőt, a jövőnket is érintő téma mellé állunk oda teljes mellszélességgel.
IDÉN A 10 millió Fa PROJEKTET TÁMOGATJUK, HOGY UNOKÁINK KUTYÁINAK IS LEGYEN HOL HŰSÖLNIÜK!
A kezdeményezés értékrendje nagyon közel áll a miénkhez, eddig is nagyon sok kutyás gazdi segített nekik, reméljük, ezután pedig egy egész HDR versenyző falkával is többen lesznek!
A 10 millió Fa nem pusztán közösségi oldal, de akciók és együttműködések sorozata. Céljuk legalább olyan nagyszerű, mint amilyen egyszerű: a legrövidebb időn belül tízmillió fa ültetése Magyarországon.
Bővebben itt olvashattok róluk: https://10milliofa.hu/
Nevezési díjaddal hozzájárulsz egy fa elültetéséhez, a HDR csapata pedig ezen felül aktívan részt vesz a faületési programban a 10 millió fa szakembereinek útmutatásával. (Bátran lehet hozzánk csatlakozni! 😉)
Minél többen álltok rajthoz OKTÓBER 31-ÉN, annál több fát tudunk ültetni, és annál közelebb kerülünk egy zöldebb jövőhöz, amiben négylábú futótársaink is jól érezhetik majd magukat!
🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳
🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶
Természetesen nonprofit szervezetek sem kerülnek háttérbe, sőt!
Azon felül, hogy kifejezetten nagy értékű nyereményekkel készülünk számukra, MINDEN NONPROFIT SZERVEZET ÁLTAL INDÍTOTT CSAPATOT 1 DB INGYEN INDULÁSSAL TÁMOGATUNK! Tehát a 6 fős csapatból, 1 fő ingyen indulhat a versenyen!
Fontos: a nevezés előtt mindenképp vegyétek fel velünk a kapcsolatot az ingyenes nevezés miatt a nevezesinfo@harddograce.hu email címen!
Az Önzetlen Nyelvlógatás részvételi feltételei:
🐾 Bármely hivatalosan működő Magyarországon bejegyzett non profit szervezet, amely kapcsolódik valamilyen módon a kutyákhoz (menhely, fajtamentő, állatmentő, mentőkutyás csapat, terápiás kutyás stb.)
🐾 A nevezéskor a csapat névadásánál fel kell tüntetni a szervezet nevét (pl. Retriever Rescue Team)
🐾 Ha több csapatnyi ember összejön, akkor számozni kell a csapatokat (pl. Tetovált Állatmentők 1., Tetovált Állatmentők 2 stb.)
🐾 Hozzájárulás az adott szervezet részéről e-mailben, hogy a csapat a nevét viselje (az e-mailnek a nevezesinfo@harddograce.hu címre, az adott szervezet hivatalos e-mail címéről kell érkeznie)
Kérjük a nevezésnél mindenképp jelezzétek a csapat nevével, hogy indulni szeretnétek az Önzetlen Nyelvlógatáson. Ebben a “bajnokságban” csak a felsorolt feltételeknek megfelelő csapatok vehetnek részt.
🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶
VERSENYRÉSZLETEK
NEVEZÉS ITT: http://harddograce.hu/nevezes/
ÁRAK: harddograce.hu/nevezes/nevezesi-dijak-kedvezmenyek
VERSENYSZABÁLYZAT: https://harddograce.hu/nevezes/versenyszabalyzat/
Ne felejtsétek el, hogy tavaly az őszi szezontól változott a Versenyszabályzat, a kötelező veszettség elleni oltáson kívül az indulás feltétele a kombinált oltás megléte is. A részleteket a Versenyszabályzat 1.3 pontjában találjátok.
TÁVOK:
Felnőtt: 6+ km
Junior: 2+ km
👦👧 A HDR Not Just Run felnőtt távján (6+ km) versenyzőként részt vehet minden 12. életévét betöltött olyan kiskorú, aki megfelel a versenyszabályzat 1.2.1 pont szerinti feltételeinek és a versenyen való részvételéhez törvényes képviselője írásban hozzájárult. A HDR Not Just Run Juniorra továbbra is a 8-14 évesek nevezhetnek.
🏃‍♂️ Kifejezetten ajánljuk ezt a versenyt azoknak, akik még csak most ismerkednének a Hard Dog Race világával! Tökéletes belépő egy Base verseny előtt, hiszen mesterséges akadályok nincsenek, a hangulat, illetve a szervezés azonban hamisítatlan HDR minőség!
🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾
FELNŐTT // CSAPAT // JUNIOR kategóriákban tudtok nevezni, ezen a linken: harddograce.hu/nevezes
(A versenyen csak érvényes nevezéssel lehet indulni!)
Hozd el családodat, barátaidat is, akik a pálya mellett szurkolhatnak vagy részt vehetnek az INGYENES programokon.
Bővebb információt a Hard Dog Race-ről itt találsz: harddograce.hu.
Ha kérdésed van, írnál nekünk, akkor a hdrteam@harddograce.hu címre várjuk a leveledet.
Nevezéssel kapcsolatos kérdésidet a nevezesinfo@harddograce.hu email címen várjuk!
------------------ ENGLISH --------------------------
NOT JUST RUN - RUN FOR A GOOD CAUSE!
OCTOBER 31. - DUNAÚJVÁROS
The registration is open for the very last HDR race in the 2020 season!
Just like last year, each and every one of your steps will have a purpose.
🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳
- SIX LEGS, TWO HERATS, 1 TREE -
Not Just Run is the charity race of HDR. Every year we select a nonprofit organisation or a good cause that we can support. Last year we were focusing on the animal shelters, while this year we chose a very actual an important issue that will have a huge effect on our future.
THIS YEAR WE SUPPORT THE 10 millió Fa PROJECT, SO THAT THE DOGS OF OUR GRANDCHILDREN WILL HAVE SOMEWHERE TO CHILL.
BECAUSE YOU CANNOT GROW A TREE WITHOUT A BARK!
The project is called "10 million trees" and their aim is simple yet noble: they want to plant 1.000.000 trees in Hungary in the shortest amount of time possible.
With your registration fee for the Not Just Run race you will support the plantation of one tree! The more racers we have this year, the more tree we can plant!
📣 THE REGISTRATION IS NOW OPEN! 📣
HERE:
https://nevezes.harddograce.hu/
RULES & CONDITIONS:
https://harddograce.hu/.../rules-conditions-downloadable...
FEES:
harddograce.hu/nevezes/nevezesi-dijak-kedvezmenyek
RACE DETAILS
🎯 Distances:
Adult & Group: 6 km
Junior: 2 km
👦👧 At the Not Just Run race every children who has already celebrated his/her 12th birthday can participate in the 6 km long race, with parental approval.
🏃‍♂️ We highly recommend this race to everyone who is interested in the Hard Dog Race races, but hesitated because of the obstacles. Not Just Run is a perfect first step before entering a Base race. There are no artificial obstacles but the mood and the quality of the organization is everything that you can expect on any other HDR races!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.