Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. szeptember 1. (szo)2 / 12kmPiliscsévA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

A HDR Base kemény volt, de még érzel magadban rejtett erőket? Vagy rögtön a HDR vadabbik pályájára mennél, kihagyva az alapot? Akkor szeptember 1-jén Téged is várunk a piliscsévi motocross pályán!

Hogy mi vár rád?
Ha elmúltál 18, akkor 12 km és 22 akadály a HDR Wild-on, egy olyan kihívás, amihez minden akaraterődre szükséged lesz!
Ha 8-14 év közötti vagy, akkor a HDR Junior csak rád vár a 2 km-es, 8 akadályos pályájával, ahol belekostólhatsz a HDR életérzésbe!

Nevezni itt tudsz: harddograce.hu/nevezes

Hozd el családodat, barátaidat is, akik a pálya mellett szurkolhatnak Neked!

Ne felejtsd, a HDR Wild-on csak 18 év felettiek indulhatnak! Hogy miért? Mert a Wild már tényleg nem gyerekjáték. Részletes információt a versenyről itt találsz: harddograce.hu/verseny

A HDR-en nem csak az idővel versenyzel: harcolsz az elemekkel, önmagaddal, és néha a csökönyös kutyáddal is. Lesz olyan, amikor a négylábú társad ránt át a holtponton. Elátkozod majd a percet is, amikor neveztél, fájni fog mindened. De amikor a kutyáddal célba értek, nyakig sárosan, csak a büszkeség és a boldogság marad, hogy megcsináltátok: Te és a kutyád, a kemény páros!

Ha már teljesítetted a HDR Base-t, már csak egy lépés választ el a "Két szív kihívása" teljesítésétől! Ha a Wild-on is célba érsz a közös dicsőségen túl, a Tiétek lehet a Base-n megszerzett fél érem másik fele is! Így lesz a két fél éremből egész, így lesz kettőtökből egy páros, így dobban együtt majd a két szív.

A HDR-t nem lehet elég korán kezdeni, így szeptember 1-jén a 8-14 éveseket és kutyusaikat is várja a kihívás Piliscséven a HDR Junior 2 km-es, 8 akadályos pályáján! Mutasd meg mire vagy képes négylábú barátoddal, teljesítsd a kihívást, tapasztald meg a büszkeség és boldogság érzését, mikor a célban a nyakadba kerül az érem! Van egy plusz jó hírünk is: most biztosan nem fog senki összeszidni, ha koszos és sáros leszel.

Állatorvosi tanácsokért a ZOETIS Hungary (www.zoetis.hu) szakembereihez, táplálási szaktanácsokért pedig a Hill’s Pet Nutrition szuperprémium táp forgalmazójának munkatársaihoz fordulhatsz. Ha kutyafelszerelésre lenne szükséged a Julius-K9 termékei a helyszínen elérhetőek lesznek. Pályán a folyadékpótlásáról a Gallica Hungary gondoskodik. A SINB termékeivel, a kiállítás mellett, az akadályoknál is találkozhatsz. A Royal Essences sátránál megismerkedhetsz négylábú társad számára fejlesztett étrend kiegészítőikkel és nem utolsó sorban a kifejezetten HDR kutyáknak szánt HDR Rush termékükkel. A Decathlon Magyarország sátránál tesztelheted a Kalenji terepfutó cipőket és tanácsot is kérhetsz tőlük. Tiszta kutya – boldog gazdi! A Wash & Vau önkiszolgáló kutyamosót már nemcsak az ország több mint 10 pontján használhatod 0-24 óráig, de a Wild teljesítése után a helyszínen is.

Találkozhatsz "Önzetlenül" partnereinkkel, akik segítenek, hogy még felelősebb kutyatartó lehess és gazdára váró kutyusokkal is megismerkedhetsz. Önzetlenül partnereink: Ebárvaház a gazdátlanokért, Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület, Retriever Rescue, NEO Magyar Segítőkutya Egyesület, Dalmata Mentés, Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány - Vác, Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete, Ürömi Állatotthon.

Köszönjük, ha részvételi szándékodat az "Ott leszek" gomb megnyomásával jelzed! :) Ha nemcsak látogatóként érdekel a verseny, hanem indulnál is, használd ezt a linket a nevezéshez: harddograce.hu/nevezes (A versenyen csak érvényes nevezéssel lehet indulni!)

Bővebb információk a Hard Dog Race-ről: http://harddograce.hu/. Ha kérdésed van, írnál nekünk, akkor a hdrteam@harddograce.hu címre várjuk a leveledet.

Megosztás