Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. március 24. (vas), 10:001.2 / 7 / 14 / 21kmVácA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Helen Doron Futóverseny és Családi Sportnap Versenykiírás

A VERSENY HELYE ÉS IDŐPONTJA

VÁC, 2019. március 24. vasárnap

VERSENYKÖZPONT

Váci Szakképzési Centrum

Boronkay György Műszaki Szakgimnáziuma és Gimnáziuma

2600 Vác, Németh László út 4-6.

RAJT-CÉL HELYSZÍNE

Váci Szakképzési Centrum

Boronkay György Műszaki Szakgimnáziuma és Gimnáziuma

2600 Vác, Németh László út 4-6.

A VERSENY RENDEZŐJE

Gyerekangol Oktatásszervező Kft.

http://helendoron.hu

email: hungary@helendoron.hu

RAJTIDŐPONT

10:00: 7 km, 14 km és félmaraton
14:00 1,2 km gyermek és családi táv
Limitidő 7, 14 és 21 km-es távon: 3 óra (átlag tempó 8:30 perc/km). A szintidőhöz tartozó tempóban a mezőnyt záró kerékpáros követi. Akit a záró kerékpáros beér, köteles levenni a rajtszámát és tudomásul veszi, hogy a versenyből kiesett.

VÁLASZTHATÓ TÁVOK

1,2 km - gyermek és családi táv
7 km
14 km
félmaraton (21,1 km)

KORHATÁR

Félmaraton és 14 km-es távon 14 évesek vagy idősebbek
A 7 km-es távon 14 éves korosztály alatti gyermek csak szülői felügyelettel, ahol a szülőnek is be kell neveznie a versenyre.
1,2 km-es távon 10 évesek és idősebbek, fiatalabbak csak szülői (felnőtt családtag) kísérettel! Az 1,2 km-es családi távra családokat várjuk, szülő, gyermek, korhatár nélkül. Az időmérő chipet és rajtszámot a legfiatalabb családtagnak kell viselni, aki a családdal együtt fut.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A Versenykiírásban és a Nevezési információkban foglaltak elolvasása és elfogadása.

NEVEZÉSI DÍJAKRÓL, HATÁRIDŐKRŐL, SZÁMLÁZÁSRÓL ÉS NEVEZÉSSEL KAPCSOLATOS EGYÉB INFORMÁCIÓKRÓL

A MEGNYÍLÓ OLDALON TUDSZ TÁJÉKOZÓDNI (KATTINTS RÁ)

DÍJAZÁS

1, 2 km-es távon családokat (létszámtól függetlenül) I-III. helyezettet kupával és ajándékcsomaggal
7 km-es táv férfi, női és gyermek (18 év alatti) I-III. helyezettet kupával és ajándékcsomaggal
14 km-es táv férfi és női I-III helyezettet kupával és ajándékcsomaggal
Félmaraton (21 km) táv férfi és női I-III helyezettet kupával és ajándékcsomaggal
KÜLÖN DÍJAZÁS

A 1,2 km-es családi futás résztvevői közöttt kisorsolásra kerül egy 5 napos családi nyaralás a Kolping Hotelben!

RAJTCSOMAG, RAJTSZÁM ÉS IDŐMÉRÉS

Minden előnevezett, illetve helyszíni nevező a verseny napján a versenyközpontban tudja átvenni rajtcsomagját. A rajtszámot a verseny során végig jól láthatóan a mellkason vagy rajtszámtartó övvel, elől kell viselni. A rajtszámot módosítani, a verseny nevét és a szponzorok logóit letakarni tilos. A versenyen chipes időmérés lesz.

Az időmérés versenyeinken az Atlétikai szabálykönyv szabályzata szerint zajlik, mely szerint a helyezések sorrendje a befutás, vagyis a célvonalon átfutás sorrendje, tehát a bruttó idő. A nettó idő megjelenítésre szolgál, egy információ a futó számára. A dobogós helyezések mindig az abszolút befutási sorrend szerint állnak fel, ahogy az eredménylista is.

Versenyközpont címe:

Váci Szakképzési Centrum

Boronkay György Műszaki Szakgimnáziuma és Gimnáziuma

2600 Vác, Németh László út 4-6.

A rajtcsomagokat a Versenyközpontban 2019. március 24-én 8:00-tól az adott versenyszám rajtidőpontja előtt 30 perccel bezárólag lehet átvenni.

TOVÁBBI FONTOS SZABÁLYOK ÉS TUDNIVALÓK (kérjük figyelmesen olvassátok el)

1. A frissítőpontokat csak érvényes rajtszámmal rendelkező versenyzők használhatnak. A frissítőpontokon vizet, izotóniás italt, kekszet, gyümölcsöket és szőlőcukrot kínálunk.

2. A Helen Doron Futóverseny és Családi Sportnapon egyedi frissítőket nem szállítunk ki.

3. A verseny időtartama alatt szakképzett elsősegélynyújtó áll készenlétben. Nagyon fontos, hogy minden résztvevő ügyeljen saját, és a többi versenyző testi épségére. Amennyiben valamelyik sporttársa balesetet szenvedett segíteni kell neki, és azonnal értesíteni kell a verseny főszervezőjét.

4. A verseny útvonalán bárhol ellenőrizhetjük és rögzíthetjük a versenyzők elhaladását. A főszervező nem köteles az ellenőrzőpontok pontos helyéről tájékoztatni a versenyzőket.

5. Versenyen részt vehet minden felkészült futó, aki elfogadja a versenykiírásban foglalt feltételeket és tisztában van vele, mire vállalkozik! Minden futó felelős azért, hogy egészségi állapota lehetővé tegye a versenyen való indulást. A szervezők semmilyen egészségügyi problémáért nem vállalnak felelősséget.

6. Kijelentem, hogy a versenyre tiszta eszközökkel készülök, a MOB által érvényben lévő doppinglistán szereplő szereket nem használok, és a verseny után igény esetén az ellenőrök részére mintát adok. Ennek megtagadása esetén a versenyből kizárhatnak.

7. Tudomásul veszem, hogy a Helen Doron Futóverseny és Családi Sportnap szellemiségének elválaszthatatlan része egymás kölcsönös tisztelete, elfogadása, valamint, hogy a szervezői stáb (forgalomirányítók, önkéntesek, frissítést biztosítók stb.) ennek szellemében dolgozik. A személyzettel szembeni tettlegesség, köpködés, trágár beszéd, üzenet, levél azonnali kizárást von maga után, továbbá az emiatt kizárt versenyző a Progrun Kft. által szervezett további eseményre vonatkozó nevezése nem kerül elfogadásra.

8. A versenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy kutyával futni tilos. A kerékpáros, görkorcsolyás kísérővel induló futót a versenyből kizárjuk!

9. A résztvevő köteles a rendőrség és a Szervező, illetve a képviseletükben eljáró személyek utasításait betartani. A verseny útvonalát irányjelző táblákkal jelöljük.

10. Büntetés és azonnali kizárás jár a következőkért:

Az útvonal bármilyen levágása.
A rajtszám összehajtása, letakarása és helytelen viselése.
Az időmérőpontok és ellenőrzőpontok kihagyása.
Tiszteletlen viselkedés a Versenyközpontban és a verseny útvonalán a szervezői stábbal, a forgalomirányítókkal, a versenytársakkal és minden embertársaddal szemben. Az azonnali kizárás mellett továbbá életre szóló kizárást is jelent az összes Progrun Kft. által rendezett versenyről.
Csalás esetén is, ha a versenyzés közben bármilyen járműt használsz és ezzel még előnyt is szerzel, ha lecseréled rajtszámodat. Az azonnali és életre szóló kizárás az összes Progrun Kft. által rendezett versenyről.
A verseny szervezői stábjának, forgalomirányítóknak, elsősegély személyzetének utasításának figyelmen kívül hagyása.
Az előre meghirdetett limitidőn túli beérkezés.
A nem rögzített kihágásokban a versenybírók döntenek.
11. Bármilyen óvást a Versenyközpontban a verseny főszervezőjének kell benyújtani írásos formában a célba érkezés után 1 órán belül. Az óvás díja minden esetben 5.000 Ft. Ha az óvás alaptalannak bizonyul ez az összeget nem térítjük vissza.

12. A főszervező szervezési okok miatt fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja.

13. A főszervező fenntartja az útvonal-, program- és időpont változtatás jogát.

14. A főszervező nem tartozik felelősséggel a rendezvényen résztvevő felkészületlenségéből, könnyelműségéből és hanyagságából származó balesetekért és károkért.

15. A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

16. A nevezési lap (akár online, akár a helyszínen) kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.

17. A versenyre való nevezéssel a résztvevő elfogadja, hogy feliratkozik a Progrun Kft. hírlevelére.

18. A versenyre való nevezéssel minden résztvevő elfogadja, hogy róla kép-, hang- és videófelvétel készülhet. Ezekkel a hang- és képanyagokkal a verseny főszervezője rendelkezik, és azokat harmadik személy rendelkezésére bocsáthatják. A rendezvényről kép-, hang- és videófelvétel csak a szervező előzetes tájékoztatásával és beleegyezésével történhet! A katasztrófavédelmi hatóság határozata értelmében versenyeinken a magántulajdonú drónok használata és működtetése tilos! Drónok kizárólag a Progrun Kft. írásos engedélyével működtethetőek!

További információk: http://progrun.hu/events/helen-doron-futoverseny-es-csaladi-sportnap

Megosztás