Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt még mindig szigor van a rendezvényeket tekintve, így nagy valószínűséggel azok a futások sem lesznek megtartva, ahol nem frissítik az infókat. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), jelezzétek felénk! Köszönjük!

Június 27-re halasztva!

Futás info

futónaptár
több, mint 3 hét múlva2020. június 27. (szo)0.5 / 5.6 / 11.2kmRádpusztaTovábbi infoCímke , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

?????? "Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." ?❤️
(Antoine de Saint-Exupéry. A kis herceg.)
?‍♂️?‍♀️?‍♀️?‍♂️?????
Pusztakerülő futam a Balaton parti Rádpusztán rendezzük meg ezt a kört. Nevezhető: futás, kerékpár és túra, gyermekfutam. A kerékpáros kör nem össznépi rajtos, kizárólag egyéni vagy csapatos indulás, nem fix időpontban. A futás 11,2 km (7 mérföld) 5,6 km és 500 m gyerekkör. Részletek november elején és az online nevezés is indul hamarosan.
A Red Hot Run Group szervezésében... a 3D érem tervezője, kitalálója, szerkesztője Dr. Gábor Keserű
A helyszín önmagáért beszél.., itt nem lehet unatkozni, csodálatos, hatalmas, színvonalas, minden egyben: nem csak gyerekeknek, de nekik még inkább ajánljuk! Lovarda, kisvasút, park, borászat, játszótér, gasztronómia.... itt mindenki talál programot. Az érem annyira szép lesz, hogy nem fogjátok tudni kihagyni! Ezt garantáljuk és, ha egyszer jártál ezen a hatalmas és fantasztikus birtokon, akkor vissza fogsz vágyni! ?‍♂️?‍♀️?‍♀️?‍♂️?????

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük