Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. aug. 10. (hét)
2020. aug. 16. (vas)
7 napos1 / 5 / 10.5 / 14 / 21.1kmnincs adatTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Hullócsillag / MeteoRun virtuális futás!

Nevezés: június 1-től!

Választható távok:
- 1 km (gyermekeknek)
- 5 km (rövid táv)
- 10,5 km (negyedmaraton)
- 14 km (harmadmaraton)
- 21,1 km (félmaraton)

A kiválasztott távot augusztus 10-16 között szükséges teljesíteni!

Szerencsére közeleg az időpont, amikortól már újra személyesen is találkozhatunk Veletek az egyes versenyeken, de ahogy addig is edzésben maradjatok és megőrizzétek motiváltságotokat, szeretnénk bemutatni a Fuss Neki csapatának (utolsó idei) nyári virtuális eseményét, a Hullócsillag futást / MeteoRun-t!

Az esemény apropóját egyrészt az adta, hogy a nyári időszakban különösen szeretünk az esti órákban sportolni, valamint az, hogy augusztus 10-15 között érkezik a Föld légterébe a Persediák meteorraj , amely látványos "csillaghullás" jelenséget eredményez majd.

A lényeg továbbra is a mozgáson van, hogy megőrizzük fittségünket, ezért kérésetekre a futás mellett ezúttal gyalogolva is teljesíteni lehet a kiválasztott távot. (Természetesen futópados teljesítést is elfogadunk)!

A teljesítést továbbra is valamilyen applikációval szükséges igazolni, és hogy a versenyszellem is megmaradjon, a leggyorsabbakat külön elismerésben részesítjük. A teljesítésről az igazolásokat a fussnekibalatonlelle@gmail.com címre várjuk!

A kiválasztott távot augusztus 10-16 között szükséges teljesíteni!

A Hullócsillag / MeteoRun virtuális futás nevezési díja 3500 forint, amely magában tartalmazza a befutóérmet és a postázási költséget is! A nevezési díj bankkártyával és átutalásos módon is befizethető.

Az eseményre a nevezést június 1-én nyitjuk meg és július 31-én zárjuk!

Kérjük a nevezéskor pontosan adjátok meg az adataitokat, mert arra a címre postázzuk az érmet, amit a regisztrációkor megadtok!

A virtuális futáson minden résztvevő a saját egészségügyi állapotának megfelelően, az általa megválasztott időpontban és helyszínen, saját felelősségére vesz részt!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük